LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец ноември 2021

LUXIMMO

01.12.2021

Днес официално провъзгласяваме предстоящия месец декември за месец за брокерите добротворци, които с вълшебния си професионализъм откриват дом на самата Коледа!

А изминалият ноември беше отново месецът на LUXIMMMO - пълен с предизвикателства от всякакво естество, умело справяне с непредвидими ситуации и триумф на успеха, граден години наред чрез безупречна стратегия и трудолюбие на екипа.

Нека празненствата започнат още сега, нека коледната магия бъде в нашите души и сърца, нека благодарим на тези професионалисти за високите резултати и щастливите клиенти! Брокери на месец ноември са:

Спасияна Жезанова е усилено трудещ се брокер, който не пропуска възможност, за да си заслужи присъствието в класацията „Брокер на месеца“. Лесно приспособяваща се към вечно променящия се пазар на имоти, Спасияна е търпелив и методичен човек, който е готов да реши всеки казус, за да удовлетвори всяка една нужда на своя клиент. Разгледайте цялото портфолио на Спасияна Жезанова тук!

Яна Янчева не спира да доказва лидерските си способности и нестихващото си желание за успех. Като професионален консултант, Яна се отличава с организационни и комуникационни умения. Характерни за нея са точната преценка и ефективността при работа, а безупречната репутация говори за нейната безкомпромисност при изпълняването на поетите ангажименти. Разгледайте портфолиото на Яна тук!

Благодарение на своя специален подход към клиентите, Михаела Донковска и този месец извоюва титлата за брокер с впечатляващи търговски постижения. Като един опитен специалист, Михаела е виден пример за това, че с последователност и ентусиазъм може да постигнеш най-високите кариерни върхове. Разгледайте богатото ѝ портфолио тук!

Като най-млад мениджър на офис в Luximmo, спокойно можем да кажем, че Димитър Джибин разполага с дарба в продажбата на имоти. Димитър разполага с богата експертиза и лесно успява да обясни на своите клиенти спецификите при покупка на имот. Като любител на планината той бързо намира общ език с клиентите, които живеят заради пистите през зимните месеци и бързо намира точния ваканционен имот за тях. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска не спира да покорява челните места всеки месец, което се дължи на комбинация от отдаденост към работата, дисциплина и стремеж за поддържане на високи стандарти, особено когато става дума за постигнати резултати. Нейният подход винаги е съобразен с клиента, тя търпеливо изслушва всяко негово желание и нужда и селектира най-доброто, което актуалният пазар предлага. Вижте всички оферти на Йоана тук!

Силвия Гочева не спира да изумява със способността си да съчетава многото си отговорности на лидер на екипите ни по Черноморието и същевременно да продава прекрасни домове. Това нейно умение ѝ дава възможността да заеме почетна позиция в класацията ни този месец. Като професионалист, Силвия разчита на своите отлични комуникационни и дипломатични умения, които ѝ позволяват да изгради все повече дългосрочни партньорски отношения с клиенти и реномирани местни инвеститори. Вижте всички оферти на Силвия тук!

Ивета Тодорова има забележителна кариера в редиците на Luximmo Finest Estates. Тя е истински професионалист и доказан консултант с дългогодишен опит, който клиентите избират не само заради дълбоките й познания за пазара, но и заради дисциплината, с която методично и цялостно винаги изпълнява всеки поет ангажимент. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Бургас печели поредно място в месечната ни класация благодарение на Христо Вълчев, който пожъна завиден успех в продажбите за месец ноември. Христо познава отлично пазара и района, а бързата и ефективна комуникация е ключът към неговия успех. Христо несъмнено е човекът, към когото може да се обърнете, в случай че търсите дом край вълните. Вижте неговото портфолио тук!

Милена Ралчева е опитен консултант, който няма как да не заеме своето достойно място в класацията „Брокер на месеца“. Несъмнено експертизата, придобита през годините, ѝ позволява да предразположи всеки клиент, като го накара да се чувства сигурен и спокоен при встъпване в сделка с имот. Милена е винаги готова да Ви изслуша и несъмнено ще открие Вашия мечтан имот. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Любин Чаков е сред най-често присъстващите имена в класацията „Брокер на месеца“. Количеството на препоръките, доволните клиенти и тясно изградените дългосрочни взаимоотношения говорят ясно за високото качество на услугата, която предлага. Любин е консултант, готов да отдаде от личното си време в ползва на своите клиенти, а постоянството му не остава незабелязано. Благодарни сме, че Любо е част от нашия екип! Може да намерите портфолиото му тук!

Позитивната и усмихната Ева Джибина за пореден път печели престижно място в месечната ни класация. Освен със своята лъчезарност, Ева печели доверието на клиентите си със своята експертиза, отговорност и умението ѝ да поставя клиента на преден план. Ако й се доверите, тя несъмнено ще открие Вашия имот. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Високо ниво на продажби този месец постига и Паолина Желязкова. С изключително добрите си познания за имотния пазар в Банско и региона, Паолина е винаги в готовност да асистира при намирането на имот в красивото планинско градче. Тя разчита на интуитивност в работата си и винаги отделя нужното време, за да разбере и удовлетвори всяка една нужда на своите клиенти. Вижте всички нейни оферти тук!

И този месец екипът ни в Бургас се отличи, благодарение на Виолета Михайлова. Тя работи вдъхновено и издържано в типичния Luximmo стил. Обича това, което прави, а благодарение на владеенето на няколко езика на отлично ниво, Виолета безпроблемно гради все по-голяма сфера на влияние и верни клиенти, които ѝ се доверяват многократно. Вижте всички оферти на Виолета тук!

Като един от най-опитните консултанти във Варна, Светозар Димитров постоянно поддържа високи нива на продажби. Благодарни сме, че подобен професионалист представя екипа ни в морската столица. Светозар е изключително дисциплиниран и разполага със солиден опит в консултирането на клиенти, които желаят да придобият втори дом край морето. Разгледайте портфолиото му тук!

Деница Красенова отново е сред търговците с най-високи постижения през месеца. Със своя завиден опит и голям брой сделки, Деница разполага с нужното самочувствие и умения да защитава докрай интересите на своите клиенти, които от своя страна не пропускат да я препоръчат на свои близки и приятели. Тя е водена от амбицията, постоянството и неспирния стремеж за обогатяване на професионалните си качества. Вижте портфолиото на Деница тук!

Със своята дългогодишна практика, Мариана Стефанова е брокер, който е работил във всякакви условия на пазара и динамичната среда е присъща за нея. Благодарение на фокуса си върху изпълняването на желанията на своите клиенти и защитаването на техните интереси при всякакви обстоятелства, Мариана с лекота постига високи резултати без значение от месеца, сбъдвайки по няколко мечти за нов дом. Вижте всички нейни оферти тук!

Юлиана Димитрова за пореден път взима заслужено място в месечната ни класация. Въплъщаваща в себе си естетика, елегантност и истинска любов към красивите домове, Юлиана е абсолютен професионалист, който ще даде всичко от себе си, за да намери точния имот за Вас. Всички оферти на Юлиана Димитрова може да видите тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти