LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Luximmo Finest Estates откри нов офис в морската столица Варна

LUXIMMO

01.06.2020

Колегите от Варна имат много поводи за гордост, защото този месец те имат нов достоен Регионален директор в лицето на Силвия Гочева. Тя е сертифициран експерт с над 12-годишен опит в сферата на недвижимите имоти, роден комуникатор и едно от най-разпознаваемите лица на имотния пазар във Варна и областта.

С изключителен ентусиазъм, дисциплина, силна мотивация и солиден професионален опит, екипът на Силвия Гочева постигна редица забележителни резултати, сред които и откриването на втори офис на нашата корпоративна група във Варна!

Разположен в аристократична сграда в самия център на града, на бул. "Мария Луиза" №10, той ще бъде новият дом на Luximmo Finest Estates в морската ни столица!

Стожерите на екипа са опитните старши консултанти Светозар Димитров и Ангел Соколов, които работят в агенцията от много години, през които се изградиха като едни от най-успешните специалисти в областта на елитните имоти в големия морски град и съседните му курорти.

Част от екипа ни са и консултантите Мартин Стоянов, Аделина Матеева, Мариана Христова и Красимир Йорданов, които вече трета година трупат стаж и клиентско доверие, работейки във варненския офис на нашата агенция.

Новите попълнения в екипа Мария Лазарова, Камен Славов и Шади Махмуд са изключително талантливи и още през първия месец след постъпването си в редиците на Luximmo реализираха успешни сделки.

Промените за добро и новите придобивки ни зареждат със силен ентусиазъм да наложим нашето качество на услугите и добри работни практики на пазара на покупко-продажби и наеми на недвижими имоти в красивата Варна.

Нашите клиенти в морската столица го заслужават!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти