Шумът на парите 2021: Невена Стоянова коментира имотите като възможност за инвестиция при висока инфлация

LUXIMMO

04.06.2021

Невена Стоянова, управляващ директор на Luximmo Finest Estates, беше един от участниците в панелa "Лични финанси" на тазгодишното издание на икономическия форум "Шумът на парите", организиран от Profit.bg.

Модератор на дискусията бе финансистът Стойне Василев, а мнение по темата дадоха още Питър Симчак (главен инвестиционен директор, Amundi Czech Republic Asset Management) и Никола Янков (управляващ партньор и председател на Съвета на директорите, Експат Капитал).

Стоянова насочи вниамнието на зрителите към инвестициите в имоти като алтернатива в ситуация на повишаваща се инфлация и коментира завишеното търсене на по-просторни домове.

"Наблюдаваме една трайна тенденция за търсене на жилища с по-големи площи, защото домът ни в последната една година изпълнява множество функции - работно място, образователно място, място за спорт".

"Втората причина за голямото търсене е инфлацията. При висока инфлация българинът се насочва към познатото убежище за своите пари, а именно имотите", добави още Невена Стоянова.

Гледайте пълен запис на панел "Лични финанси" с нейно участие!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти