LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Шумът на парите 2021: Невена Стоянова коментира имотите като възможност за инвестиция при висока инфлация

LUXIMMO

04.06.2021

Невена Стоянова, управляващ директор на Luximmo Finest Estates, беше един от участниците в панелa "Лични финанси" на тазгодишното издание на икономическия форум "Шумът на парите", организиран от Profit.bg.

Модератор на дискусията бе финансистът Стойне Василев, а мнение по темата дадоха още Питър Симчак (главен инвестиционен директор, Amundi Czech Republic Asset Management) и Никола Янков (управляващ партньор и председател на Съвета на директорите, Експат Капитал).

Стоянова насочи вниамнието на зрителите към инвестициите в имоти като алтернатива в ситуация на повишаваща се инфлация и коментира завишеното търсене на по-просторни домове.

"Наблюдаваме една трайна тенденция за търсене на жилища с по-големи площи, защото домът ни в последната една година изпълнява множество функции - работно място, образователно място, място за спорт".

"Втората причина за голямото търсене е инфлацията. При висока инфлация българинът се насочва към познатото убежище за своите пари, а именно имотите", добави още Невена Стоянова.

Гледайте пълен запис на панел "Лични финанси" с нейно участие!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти