Първа копка на Nera Residence 1 вече е факт

LUXIMMO

05.12.2018

На 30.11.2018 се състоя първата копка на една от най-продаваните сгради в портфолиото на Luximmo - Nera Residence 1. Изграждането на проекта стартира в присъствието на представители на Нера ООД - инвеститор и изпълнител на сградата. Компанията има над 15-годишен опит в реализирането на сгради в цялата страна, а в последните години добива популярност и в Русия.

Nera Residence 1 привлече интереса на клиентите на Luximmo с доброто си местоположение - в динамично развиващия се квартал Кръстова вада, в близост до метростанция, бул. Черни връх и Околовръстен път.

Сградтаа ще бъде изпълнена с материали от най-висок клас, а окончателното й завършване се очаква през март 2020.

Разберете повече за Nera Residence 1 тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти