LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO обяви Nera Invest за най-продаван инвеститор

На тазгодишното коледно парти, в което отпразнува своя десети рожден ден, LUXIMMO обяви компанията Nera Invest за най-продаван инвеститор на 2017-а година.

LUXIMMO се доверя на компанията от дълги години и заедно осъществяват едни от най-добрите проекти в недвижимите имоти. Nera Invest е инвеститор с безупречна репутация.

Дружеството основно се занимава със строителство и управление на недвижими имоти в София и курортните области. Компанията е с много издадени сгради и отлично реноме, изпълнявайки обектите си качествено и в срок. Nera Invest е позната добре както на българския пазар, така и във Великобритания и Русия.

Част от концепциите на компанията за нова строителство включват съчетание от всички качества на съвременната архитектура и новите технологии в строителството. Проектите на Nera Invest се отличават с изключително красиви сгради, просторни и светли жилища и отлична локация, създавайки така търсената днес хармонична семейна среда.

Със своите постижения и много успешна година, Nera Invest даде заявка за висококачествени проекти и през новата година.

Разгледайте нашите луксозни предложения с инвеститор Nera Invest!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти