LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Статия в banskoski.com: Банско получи титлата “Най-добър ски курорт на България 2021”

banskoski.com

18.01.2022

За 9-a поредна година Банско е “Най-добрият ски курорт на България”. Това бе определено от най-високата инстанция в туристическата индустрия - Световните ски награди (World Ski Awards) след анонимно гласуване, което продължи от месец май до декември, 2021 год.

В онлайн състезанието се включиха над 200 курорта от 5 континента. Повече от 2,4 милиона клиенти и професионалисти в областта на туризма от над 140 държави гласуваха на сайта на Worldskiawards.com, което превръща класацията в най-голямата и представителна за бранша.

Още едно отличие от Световните ски награди идва в Банско: “Най-добър ски хотел на България” този път е Lucky Bansko Spa & Relax.

За седми път пък “Най-добрият Бутиков ски хотел в България” е Алпин в Боровец, а призът “Най-добро ски шале на България” бе присъден на Вила Гела в Смолян.

“За нас е радост, чест и отговорност да поддържаме най-високото качество на услугата, която предлагаме на нашите гости. Мисля, че все повече българи оценяват това. Пистите в ски зона Банско се обработват от професионалисти, част от които работят на зимните Олимпиади! Мисля, че това е красноречив пример за качеството, което предлагаме. Освен това тази година метеорологичните условия в Пирин са отлични, а ние работим при спазване на всички противоепидемични мерки”, каза маркетинг директорът Иван Обрейков.

Световните ски награди (World Ski Awards) стартират през 2013 г., а организаторите са си поставили за цел да повишат стандартите в ски индустрията, като отличават ежегодно организациите, които са лидери в своята област. Методологията за гласуване е ясна: гласовете се подават от професионалисти, работещи в ски индустрията, потребители на услугата, туроператори, агенти и медии. Гласуването се изпраща онлайн на уебсайта на World Ski Awards.

Ски туризмът представлява жизненоважен сегмент от световния пазар на пътувания и туризъм. Приблизително 400 милиона пътувания на скиори се извършват всяка година в над 2500 ски курорта по целия свят, които предлагат над 6 милиона хотелски легла.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти