LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Недвижимите имоти – най-добрата инвестиция в света

Вестник "Капитал"

09.01.2018

Борсите могат да ви донесат високи печалби, но понякога сериозно ще ви разочароват. Държавните облигации са сигурни, но те няма да ви направят богати. Жилища? Това е най-доброто от двата свята. В богатите страни в дългосрочен план жилищните инвестиции дават добра възвращаемост, като същевременно са с ниска волатилност.

Това е аргументът на ново проучване на икономисти от Университета на Калифорния-Дейвис, Университета в Бон и германската централна банка. Данните на изследователите показват годишната възвращаемост на инвестициите в жилищни имоти, сравнени с тези в акции и в държавни облигации в 16 богати страни като САЩ, Германия и Япония за периода от 1870 до 2015 г.

Направете най-добрата инвестиция с LUXIMMO - разгледайте нашата луксозна селекция от имоти!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти