LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Статия в Trud.bg: Кметът Иван Портних връчи награди на изявени варненки

trud.bg

14.10.2021

Кметът на Варна Иван Портних връчи отличията в конкурсите "Млад предприемач и мениджър", "Жена предприемач и мениджър" и "Достойна варненка" за 2021 година, организирани от асоциациите "Да съхраним жената" и "Образование, иновации и развитие".

Конкурсите се провеждат с финансовата подкрепа на Община Варна. Тази година с приза "Достойна варненка" бе удостоена доц.д-р Силвия Благоева, заместник-ректор по учебната дейност на Икономическия университет. За мениджърка на годината бе обявена Силвия Гочева - ръководител на четири бранда за недвижими имоти за регионите Варна и Бургас. Нели Анастасова - моден дизайнер със собствен бутик, спечели наградата "Жена предприемач на годината". Награда за иновативен арт предприемач получи Мая Ерсой, а за най-успешен проектен мениджър бе отличена Виктория Николова, управител на Областния информационен център. В сферата на рекламата призът бе даден на Майа Атанасова.

На церемонията бяха връчени сертификати на 20 младежи, преминали лятно обучение по проект "Подкрепа на младите предприемачи в града на знанието".

"Поздравявам всички наградени за упоритостта и креативността, с които сбъдват своите идеи във Варна. Благодаря на организаторите за постоянството, с което продължават да търсят и отличават достойните варненци", заяви кметът Иван Портних. "Конкурсът е обществен ускорител и интегратор, стимулатор на добрите примери за честно служене, за вдъхновен труд и творчество, за иновации, за обществена оценка и популяризиране на постигнати резултати", подчерта Йорданка Ненчева, председател на Асоциация "Да съхраним жената".

Вижте всички имоти от портфолиото на Силвия Гочева тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти