LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Видеоклипът за България, за който сме единодушни

momichetata.com

26.05.2020

Най- новият рекламен клип на България – Move to move you, предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. И за разлика от много други случаи преди, всички ние сме единодушни - 98 секундното видео със слоган "Умно място с умни хора", е наистина впечатляващо. То ни изпълва с гордост - не само защото децата на България печелят медали по света и у нас, не само, защото имаме IT специалисти, бърз интернет и многовековна история и традиции. А защото най-накрая някой ни върна вярата, че в България може да има невероятна реклама за България!

България - такава, каквато обичаме, такава, каквато искаме да покажем по света! Във видео, изпипано до най-малкия детайл - за да ни докосне, за да ни накара да вървим напред и да не спираме да се развиваме, както внушава и труднопреводимата игра на думи "Мove to move you!"

Клипът е на режисьора Мартин Илиев, оператор е Александър Станишев, а музиката е на Калоян Димитров. Автори на кадрите с дрон са на Димитър Караниколов, Владислав Терзийски и Стефан Н. Щерев. Продукцията е на "Априори" под ръководството на Александър Бърдаров и Живка Томова.

INVEST BULGARIA | Move to be moved from Alexander Stanishev on Vimeo.

Видеото е създадено за Българската агенция за инвестиции (БАИ) като част от нова кампания за позициониране на страната ни като позната и предпочитана дестинация за инвестиции. Финансирано е със средства от оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" и е само част от проекта, който включва актуализиране на маркетинговата програма на страната с цел привличането на инвеститори, както и разработването на мултимедийни проекти.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти