LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO подкрепи като спонсор модното ревю „Срещу течението“ в град Видин

LUXIMMO

11.09.2023

LUXIMMO бе спонсор на едно различно и вдъхновяващо събитие – модното ревю „Срещу течението“ в град Видин.

Събитието е инициатива на известната модна дизайнерка Вяра Бориславова, която е родом от Видин и е основател и собственик на бранда MUSE SHOP. Мероприятието се състоя на 9 септември в Крайдунавската градина на града и е кандидат за рекорд на Гинес за най-дълго речно ревю с дължина над километър и половина. В спектакълът участваха над 100 професионални модели и подбрани на кастинг начинаещи.

Като компания, чиито корени са пряко свързани с Видин, LUXIMMO с радост се включи в тази инициатива, чието послание е да не се "носим" по течението, а да вървим срещу него, да откриваме нови територии за светлината, красотата и любовта. LUXIMMO и нейният основател Никола Стоянов, който също е родом от Видин, застават плътно зад тази идея и подкрепят смелите млади таланти, които следват мечтите си.

Събитието е и с благотворителна кауза, като част от тоалетите бяха изложени на търг, а събраните средства ще се използват за създаване на пространство в град Видин, което да помага на начинаещи в модния бизнес.

Специални гости на събитието бяха актьорите Деян Донков (Динката) в ролята на водещ и Благовест Благоев (Дюмона), които също са видинчани, DéВЯРА с изпълнение на живо, както и един от най- успелите български модели зад граница - Яна Руйчева–Захариева.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти