LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Покупката на имот е най – добрата дългосрочна инвестиция за милениумите

broker.bg

01.08.2019

Хората от поколението мулениум смятат инвестициите в недвижими имоти за най-добрата дългосрочна инвестиционна опция, пише порталът Make It.

В неотдавнашно проучване на Bankrate, в което участваха повече от 1000 американци, стана ясно, че днешните млади хора смятат, че най-добрият начин за дългосрочно инвестиране на техните средства е покупката на недвижим имоти - 31% от респондентите са направили избор в полза на това решение.

Младите хора на възраст от 23 до 38 години смятат, че закупуването на жилище е инвестиция с нулев риск, особено в сравнение с други варианти.

Експертът на Bankrate свързва резултатите от изследването с факта, че милениумите предпочитат по-конкретни инвестиции. „Тяхното предпочитание да инвестират в покупка на имот подчертава желанието им да имат собственост върху жилищата“, казва Грег Макбрайд. "Недвижимите имоти осигурява повече комфорт, отколкото много по-абстрактни инвестиции, като например притежание на акции чрез взаимни фондове и т.н.".

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти