LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Милена Ралчева завърши успешно поредно престижно обучение по продажби

LUXIMMO

06.06.2019

Luximmo традиционно насърчава и държи на постоянното личностно и професионално развитие на своите консултанти. Конкурентният и динамично променящ се бранш на недвижимите имоти изисква неспирно повишаване на квалификацията на брокерите, за да могат те да предложат най-добрата услуга на своите клиенти.

Милена Ралчева, консултант от офис Luximmo Театър "Иван Вазов" допълни колекцията си с още един сертификат, придобит след престижното обучение "Успешната сделка в 11 стъпки" с лектор Георги Тодоров. Георги Тодоров е един от най-изявените специалисти по продажби в България. Търговски ментор е на голям кръг професионалисти в сферата на търговията и продажбите и професионален коуч на редица действащи мениджъри на водещи организации и фирми в производството, услугите, бързо-оборотните стоки, фармацията, DIY секторът, банковата сфера, недвижимите имоти.

Годишно през обученията, коучинг програмите и консултациите на Георги преминават над 800 души – професионалисти от различни нива в търговските процеси на фирмите. Най-кратко може да бъде представен така – обучава хората по метода „осъзнай, наблюдавай и прави“.

Милена Ралчева е един от най-доказаните професионалисти в екипа на Luximmo и носител на отличието "Най-скъпо продаден имот на квадратен метър" от Годишните награди на Luximmo за 2018 година.

Вижте всички оферти от портфолиото на Милена Ралчева тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти