LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Постижения на Luximmo Finest Estates през месец май

LUXIMMO

04.06.2019

Променливото време през месец май не оказа влияние на устойчивия и възходящ тренд на развитие на Luximmo Finest Estates. Добрата информираност е от изключителна важност в сектора на недвижимите имоти и затова ето какво успяхме да постигнем за Вас през изминалия месец:

В началото на май изпълнителният директор на Luximmo Finest Estates Невена Стоянова даде интервю за престижното издание Капитал ДОМ, в което сподели, че 2019 година е една от най-динамичните за пазара на недвижими имоти, като за първи път той е абсолютно задоволителен за всички участници в него.

Направихме първа копка на на един от бестселърите в портфолиото на Luximmo Finest Estates - Mountain View Park в кв. Витоша. Последни налични апартаменти може да видите тук, а видео от събитието тук

От 10 до 12 май агенцията ни беше част от най-мащабното събитие за покупка на недвижими имоти в Англия - A place in the sun, което се проведе в зала Олимпия в Лондон. В продължение на три дни щандът ни беше един от най-атрактивните на изложението и регистрира голям интерес, което затвърди нашите прогнози за завръщане на британците към България. Нашите консултантите Димитър Джибин, Евгени Златев, Дейвид Рийдман, Орлин Орестов и Стефан Консулов консултираха над 200 човека. Никола Стоянов и Невена Стоянова успяха да проведат няколко стратегически срещи, които отбелязаха нов етап в развитието на маркетинга на Luximmo Finest Estates.

Излезе летният брой на списанието ни за имоти ЛУКС ИМОТИ, в което може да намерите най-добрите инвестиционни и лайфстайл имоти в България и чужбина, както и да получите много полезна информация за света на луксознoто потребление. .

Кредитният ни център Super Credit, който е част от стратегията на развитие на LUXIMMO, се превърна в предпочитан кредитен посредник на десетки наши клиенти, а неговият управляващ директор Светла Стаменова предизвика медиен интерес, утвърждавайки се като доказан професионалист.

Регионалният мениджър на Luximmo Finest Estates Варна и носител на отличието „Брокер на годината“ от Годишните награди на imoti.net за 2018г. Евгени Златев също беше публикуван експерт през изминалия месец май и даде своите прогнози за пазара във Варна и региона.

Регионалният мениджър на офиса ни в Пловдив Илияна Руменова беше част от дискусионната маса на бизнес закуската, която се проведе от Imoti.net на 20-ти май в града под тепетата. Тя представи изчерпателен анализ за пазара в града под тепетата, които получи отличен медиен отзвук.

Стартирахме успешно маркетинга и продажбите на два ексклузивни комплекса- емблематичния Borovets Gardens 2 и Bissera Residence. За броени дни те се превърнаха в бестселъри за агенцията, като привличат интереса не само на български клиенти, но и на международни.

Динамичният май месец беше успешен за колегите брокери от цяла България и все пак титлата брокер на месеца получиха само най-заслужилите:

Яна Янчева постигна рекордно висок резултат продажби, печелейки доверието на клиенти за имоти не само в София, но и извън нея. Яна е един от най­-дипломатичните колеги в LUXIMMO, който се отличава с познания за пазара на имоти в цяла България. Тя е отличен мултикултурен търговец, който винаги успява да намери правилен подход към клиенти от всякакви националности.

Любин Чаков, който през изминалата година спечели най-престижната награда на Luximmo "Брокер на годината", успя да реализира немалко успешни продажби в хитовия комплекс RuHouse, който вече предлага лимитиран брой апартаменти за ценители на луксозния начин на живот. Вижте всички оферти от портфолиото на Любин Чаков тук.

Най- добрият брокер на България според класацията на Имоти.нет Евгени Златев успя отново да затвърди лидерските си умения и познания, печелейки доверието на голям брой купувачи във Варна и региона.

През изминалия месец един от най-ученолюбивите ни брокери Милена Ралчева успя да завърши поредния курс за продажби с отличие. Високата й мотивация и неспиращо желание за усъвършенстване дадоха отражение не само в месечния й резултат, но й в солидното й портфолио от качествени имоти.

Йоана Донковска за пети пореден месец е носител на титлата "Брокер на месеца" поради устойчивия ръст, който й донесе 2019 година, както и големият брой продажби в емблематичните комплекси, част от нейното портфолио - Comfort Residence - Симеоновско и Cherkovna Residence.

Поради високите нива на професионализъм Михаела Донковска е отговорен брокер на новия емблематичен за София комплекс Bissera Residence и само дни след официалната му премиера, Михаела реализира отличен обем от резервации.

Райна Терзийска, която е един от първите брокери в агенцията ни, също имаше чудесен месец. В продължение на над 13 години в LUXIMMO тя продължава твърдо да отстоява своето мото и вярва, че продажбата на имот е изкуство. Освен разкошните имоти в нейното портфолио може да бъде намерена и сграда архитектурен шедьовър в Бояна.

Имотното изложение A place in the sun за пореден път доказа, че британците са едни от най-големите ценители на красивия старопрестолен град Търново и района. Добрият резултат на регионалния мениджър Стефан Консулов доказа за пореден път, че интересът към пазара там е висок, а професионалните му качества и проявено търпение му донесoха титлата Брокер на месеца.

Красимир Бакържиев е един от консултантите с най­-дългогодишен професионален опит в бизнеса с имоти не само в LUXIMMO. Ексклузивният му проект Borovets Gardens 2 успя да привлече интереса на международни и български купувачи, така че сме уверени, че месец май е само началото на един възходящ период в неговата кариера.

Никита Георгиев е утвърден експерт във Варна и региона. Той умело продава както градски, така и ваканционни имоти. Цялото портфолио на Никита може да видите тук.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти