LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Новият брой на списание Лукс Имоти е вече тук

LUXIMMO

09.05.2019

Летният брой на списание Лукс Имоти е вече тук. Традиционно изданието събира в себе си най-атрактивните предложения от високия сегмент на имотния пазар, полезни интервюта със специалисти от различни области както и материали, свързани с качествения начин на живот.

Вижте последния брой на списание Лукс Имоти тук!

В него управляващият директор на Luximmo Finest Estates Невена Стоянова прави обобщение на луксозния пазар на стоки и услуги за 2018 година в световен мащаб. Пентхаус в Манхатън за $239 958 219 или бутилка вино от 1945г. за $558 000, или пък Ферари за $48 400 000 са само част от рекордните продажби на супер луксозни стоки през последните 12 месеца. За пореден път се убеждаваме, че инвестицията във висок клас стоки е с непреходна стойност и винаги е добра идея.

Срещаме Ви и със Светла Стаменова, управляващ директор на Super Credit и професионалист с дългогодишен опит в банковата сфера. Тя коментира актуалните условия за ипотечно кредитиране и дава съвети на хората, обмислящи покупката на жилище.

И разбира се Ви запознаваме с последните имотни предложения от високия сегмент. Ще се насладите на разкошни домове в София, Варна, Корфу, Закинтос, Халкидики и много други!

Вижте всички предложения от портфолиото на Luximmo Finest Estates тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти