LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Кой е брокерът с най-висок оборот в Luximmo през 2019 година?

LUXIMMO

15.01.2020

Запознайте се с Йоана! Тя е едно от явленията в Luximmo - успя само за 2 години да се превърне в един от най-доказаните професионалисти в редиците на компанията. Със своя хъс и отдаденост към работата тя си заслужи и три престижни отличия на Годишните награди на Luximmo за 2019 година: "Брокер с най-голям оборот за 2019г.", "Най-много сделки на зелено за 2019г." и специалната награда на Super Credit - "Най-голям брой привлечени клиенти за кредитиране на ново строителство за 2019г."

Йоана Донковска е отговорен брокер и на два от знаковите проекти в портфолиото на Luximmo - Comfort Residence - Симеоновско и Cherkovna Residence. Тя печели своите клиенти с откровеност, информираност и професионализъм, а големите постижения за нея тепърва предстоят.

- Йоана, каква беше за Вас 2019 година?

2019 година за мен беше едно неописуемо приключение, година изпълнена с позитивни емоции, важни решения, добре обмислени действия и пълна отдаденост на работата. Работата до късно, работата събота и дори понякога неделя не ми е натежала или попречила нито за миг, дори напротив, само ми е показала силата на това да обичаш това, което правиш. Когато човек е на правилното място с правилните хора, то всяка година е и ще бъде добра в професионален и личен план.

- Какво Ви харесва и вдъхновява в брокерската професия?

Харесвам адреналина, динамиката, желанито за успех, мотивацията да помогнеш на някой да има собствен дом или да му осигуриш имот, който да му донесе добри годишни приходи. Макар много хора да не го виждат, то голяма част от нашата професия е да помагаме на клиентите да взимат правилните решения на база на нашите знания и усилия.

- Какви са амбициите и целите Ви за 2020 година?

Целите ми далеч не се свеждат до 2020 година, започнахме ново десетилетие, трябва да се мисли по-мащабно и извън рамката на

366-те дни на 2020 година. Амбицията ми е колкото семпла, толкова и мащабна - искам да развивам себе си и способсностите си, за да мога да отговарям на нуждите на клиентите, които всеки месец се променят, развиват и еволюират заедно с пазара.

Вижте всички оферти от портфолиото на Йоана Донковска тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти