LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ със собствен щанд на изложението LUX ONLY 04.12-07.12.2008 г., София

Луксът винаги ще е добра инвестиция. Елате и вижте защо…

За втори пореден път ЛУКС ИМОТИ ще участва на изложението за луксозни стоки и услуги LUX ONLY, което ще се проведе от 04.12 до 07.12.2008 г. в Интер Експо Център, София.

Заповядайте на щанд № 33 в Зала 4, където ще представим нашата ексклузивна селекция от най-качествените имоти в България и чужбина.

Само в дните на изложението нашите клиенти ще получат атрактивни отстъпки и специални условия за покупка.

Оставете вашите контакти и ако закупите, продадете, вземете под наем или отдаде под наем с нас в дните на изложението или в следващите шест месеца, ще получите специалeн подарък – незабравим спа уикенд в луксозния Реденка Голф и Ски Клуб, до Разлог.

За посетителите на изложението, организаторите са подготвили множество интересни събития – конференции, атрактивни томболи, аукциони, модна фиеста, гурме изненади, всички те подправени с много стил и блясък.

Ако желаете среща с нашите представители се обадете на тел. 0883 888 888 или оставете данни за контакт и ние ще се свържем с вас .

Изложение LUX ONLY, Декември 2008 г.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти