LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ спечели в категория "Агенция за имоти" на годишните LUXURY PROPERTY AWARDS 2016

LUXIMMO

04.11.2016

ЛУКС ИМОТИ заслужено спечели в категорията "Луксозно строителство – Агенция за Имоти" в третото балканско издание на LUXURY PROPERTY AWARDS 2016 - годишни награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн. Бляскавото събитие се проведе снощи, на 3 ноември, в Червената зала на Гранд Хотел България в София. Изборът в различните категории бе направен от водещи журналисти и строителни специалисти в областта на недвижимите имоти.

ЛУКС ИМОТИ е почти десет години на пазара и предлага луксозни имоти от най-високо качество. Екипът на компанията е натрупал дългогодишен опит в продажбата и управлението на луксозни жилища в България, а също и в консултирането на индивидуални и частни клиенти с интерес към инвестиции в чужбина.

Компанията е сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в страната, осигурявайки на своите клиенти лукс и качество. Тя предлага професионално обслужване на местно ниво в над 20 офиса в България и няколко партньорски офиси в Русия, Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. През 2016 година ЛУКС ИМОТИ може да се похвали с 4 нови офиса в София и първи собствен офис в Москва. Плановете за 2017 година включват позициониране на нови ключови пазари извън страната.

Вижте най-новите ни оферти за луксозни имоти за продажба и отдаване под наем в България

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти