LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ с участие в годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2016

LUXIMMO

28.10.2016

ЛУКС ИМОТИ ще вземе участие в третото балканско издание на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS 2016 за луксозно строителство, архитектура и дизайн. Компанията ни е номинирана в категорията "Луксозно строителство – Агенция за Имоти" от водещи специалисти и журналисти в областта на недвижимите имоти. Събитието ще се проведе на 3 ноември в Червената зала на Гранд Хотел България в столицата.

Организаторите на годишните награди LUXURY PROPERTY AWARDS са инициатори и реализатори на луксозните строителни изложения VIP Property, които предизвикаха международен интерес. В журито ще участват сроителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, а самото то ще бъде отразено от над 30 печатни и електронни медии.

Основана през 2007 година, ЛУКС ИМОТИ работи във високия сегмент на пазара, като екипът има дългогодишен опит в продажбата и управлението на имоти в страната и чужбина, както и в консултирането на индивидуални и частни клиенти, придобиващи крупни жилищни и бизнес активи зад граница. Ние обслужваме клиентите си на ниво и по най-високи стандарти, вдъхновени от на най-добрите световни практики при продажбите и наемите на елитни имоти. Обслужваме както купувачи и наематели на луксозни имоти в страната и по целия свят, така и продавачи и наемодатели, търсещи успешна реализация на своя имот сред нашите многобройни клиенти.

ЛУКС ИМОТИ е първата българска агенция, предлагаща луксозни имоти от най-високо качество и в чужбина, както и професионално обслужване на местно ниво от нашите над 20 офиса и представители в България и няколко партньорски офиси в Русия, Гърция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Дубай и много други. Участваме редовно в множество мероприятия, свързани с имотите зад граница — изложения, конференции, семинари. Днес с гордост заемаме своето достойно място сред най-реномираните агенции за недвижими имоти в България, осигурявайки на своите клиенти лукс, качество и престиж.

Почти 10 години след своето основаване ЛУКС ИМОТИ продължава да изпълнява амбициозна програма за развитие, като само през настоящата 2016-та година отворихме 4 нови офиса в София, както и своя първи собствен офис в Москва, работещ изключително на местния пазар. През следващата година предстои ребрандинг и позициониране на нови ключови пазари извън България, което ще превърне ЛУКС ИМОТИ в международна агенция за елитни имоти, обслужваща клиенти по целия свят.

Разгледайте най-новите ни оферти за луксозни имоти за продажба и под наем в България

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти