LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Любин Чаков от офис "Вишнева" спечели 4 отличия на Годишните награди на Luximmo 2019

LUXIMMO

30.01.2020

Любин Чаков е едно от най-разпознаваемите лица на Luximmo и носител на титлата "Брокер на годината 2018".

На тазгодишната церемония по връчването на Годишните награди на агенцията той завоюва цели 4 отличия: "Най-бързо продадена сграда ново строителство", "Брокер с най-много клиентски референции", "Най-много продажби на ново строителство в луксозен сегмент" и специалната награда на Super Credit - "Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit и най-голям оборот за 2019 година".

Любин традиционно поддържа високи темпове на продажби и е силно мотивиран постоянно да развива своите лични и професионални качества.

Перлата в неговото портфолио се казва RUHouse, която съвсем заслужено спечели и приза "Сграда на годината 2019"!

- Г-н Чаков, какви качества притежава добрият брокер?

Той е мултифункционален, с познания във всички процеси и аспекти на недвижимите имоти, силно отговорна личност, която предоставя задължително следтърговско обслужване. Запознат е с тенденциите на пазара и изгражда дългосрочно сътрудничество с клиенти и партьори. Друго задължително условие за успех е бързата реакция

при кризисни ситуации и гъвкавостта.

- Какво различава Luximmo от останалите агенции на пазара?

Luximmo не е само агенция за недвижими имоти, а цяло ново движение в тази сфера. Предоставяме обслужване от най-високо ниво, коректно и лоялно отношение към всички страни. Luximmo

има визия за представяне и реализация на компания от световно ниво, където работим по установени стандарти и успешни практики, за които сме награждавани многократно не само в България, но и в международен план.

- Какви са Вашите цели за 2020 година?

В професионален план да защитя отличията, които получих за 2019-та и да не спирам да се развивам още по-задълбочено в професията си. За мен всеки ден е възможност да науча нещо ново и да помагам на всички клиенти и контрагенти да постигат желаните резултати. Друга основна цел за 2020-та е да увелича семейството на Luximmo с още мотивирани и амбициозни колеги в собствен екип.

Вижте всички оферти от портфолиото на Любин Чаков тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти