LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Стартира строителството на изумителния комплекс La Ville в района на Панчарево

LUXIMMO

29.04.2021

На 29.04.2021 официално бе открита строителната площадка на La Ville - комплекс от луксозни еднофамилни къщи в района на Панчарево. Проектът предлага най-високо качество на живот - съчетание от съвременни удобства, бърз достъп до динамиката на столицата и възможност за пълноценна почивка в хармония с природата. Строителството вече е в ход, а срокът за цялостното завършване на La Ville е 18 месеца.

Проектът е дело на арх.Панов, който лично присъства на първата копка на комплексът. Локацията осигурява здравословна жилищна среда, кристален въздух, прекрасна гледка към Витоша и максимална комуникативност - центърът на столицата е на 30 минути с автомобил, езерото на Панчарево е на 10 минути, морето е само на 3 часа и 15 минути от La Ville, ски пистите на Боровец Ви очакват на едва 15 минути, горещи извори ще откриете на 36 км, а спот за джет и водни спортове е наличен само на 35 минути с кола.

Основно предимство на комплекса е и частната гора на територията му, която ще е все по-голяма ценност в бъдеще.

Концепцията на La Ville е да предложи сливане на архитектурата и природата - минимализъм в дизайна, естествени цветове и материали, модерен градски стил с еко излъчване и абсолютен комфорт на вътрешните зони. Интериорът на всеки дом предлага отворени помещения, усещане за простор и светлина. Има 7 типа къщи, като в зависимост от проекта притежават асансьор, личен гараж, зелени дворни площи и басейн.

Разберете повече за La Ville тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти