LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Компанията КП Имобилиен ООД с награда от БТПП

Компанията КП Имобилиен ООД с награда от БТПП

На 2 декември Българската търговско-промишлена палата (БТПП) връчи годишните си награди на водещи фирми и холдинги в икономиката на България. КП Имобилиен ООД, дъщерна компания на MOTO-PFOHE, е отличена с първо място в категорията "Топ 100 фирми, класирани по изменението на нетните приходи от продажби 2008/2007 г.”. КП Имобилиен ООД е отчела продажби в размер на 6,931 млн. лв., което е 2717 % повече от предходната година. Наградата на компанията, отличена като най-динамично развиваща откъм продажби за 2008 г., бе получена от Атанас Фурнаджиев – изпълнителният директор на MOTO-PFOHE.

Един от проектите, които КП Имобилиен ООД е реализирала - изключителният ваканционен комплекс Белведере Холидей Клуб в Банско, е един от номинираните за приза Сграда на годината 2009 в категорията „Ваканционни комплекси”. ЛУКС ИМОТИ е ексклузивна агенция за продажбите на апартаменти в този комплекс.

КП Имобилиен е дъщерна компания на MOTO-PFOHE и е собственост на германския предприемач Карл Хайнц-Пфое, който развива успешна дейност в България вече повече от 18 години.

Атанас Фурнаджиев

Атанас Фурнаджиев получава наградата от името на КП Имобилиен ООД

Белведере Холидей Клуб в Банско

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти