LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Постижения на Luximmo Finest Estates през месец юни

LUXIMMO

05.07.2019

Месец юни беше естествено продължение на позитивния тренд на пазара, който се случва през 2019 година. Ето и нашия регулярен отчет към Вас:

Отвори врати най-красивият ни офис- LUXIMMO South Park, който се намира на бул. “Арсеналски” №121 в столицата. Офисът се управлява от едни от най-талантливите ни търговци Стефка Славчева и Лъчезар Георгиев. Добре тренираният ни екип ще посрещне своите клиенти в много изискана среда, предлагайки най-висок клас имоти и услуги.

Открихме официално и още един офис – Luximmo Източни, с директор Кръстьо Бойчев. Той и неговият екип ще Ви очакват на адрес бул. "Александър Стамболийски" №116, за да Ви запознаят със своето портфолио и да Ви консултират по всеки важен имотен въпрос.

Успяхме да реализираме висок обем сделки в цяла България - София, Варна и региона, Бургас и региона, Пловдив, Банско и Велико Търново.

А брокерите с най-високи постижения през месец юни са:

Христо Вълчев с рекорден обем от сделки. Христо успя успешно да бъде мениджър на екипа ни в Бургас и региона, съвместявайки това с кариера на топ брокер. Вижте портфолиото му тук!

Константин Калъчев е част от екипа ни от самото създаване на компанията. Брокер с безупречна репутация и еталон за предлагана най-висок клас услуга в сферата на сделки с луксозни имоти, Константин е колега, който разполага с богато портфолио и огромна сфера на влияние.

Светозар Димитров е най-добрият брокер на ваканционни имоти в района на Варна. Успехите му този месец и отговорното му отношение за пореден път доказват неговото високо ниво на професионализъм.

Най-добрият консултант на LUXIMMO за 2018 година Любин Чаков е твърдо решен да защити отличието си и през тази година, неспирно намирайки най-добрите домове и най-адекватните решения на сложни казуси за своите клиенти.

Моника Костадинова е брокер, който се присъедини към LUXIMMO само преди две години, но вече е един от топ консултантите в компанията.

Дора Керемедчиева продължава да държи лидерските си позиции на отличен търговец, разпродавайки успешно хитовия комплекс Mountain View Park (http://luxi.im/mountainviewparkk)

Диана Любенова е един от колегите, с които LUXIMMO се гордее най-силно. Безупречен професионалист, тя продължава да увеличава своя обем от сделки в най-високия сегмент на пазара.

Силвия Гочева освен най-познатото лице на пазара на имоти във Варна, продължава да предоставя неуморно и най-висок клас обслужване на своите клиенти. Ние от LUXIMMO сме изключително благодарни да имаме такъв специалист в екипа си.

Ана Николова е топ консултантът на Велико Търново и еталон за професионално отношение. През изминалия месец тя постигна голям брой сделки, реализирани с лоялни и много доволни от нея и компанията клиенти.

Горди сме с високите си постижения през първото полугодие на 2019-та година и вярваме, че най-доброто предстои!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти