LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Да бъдеш Джеймс Бонд за една нощ

ЛУКС ИМОТИ бе главен спонсор на изискано парти, което се състоя на 28 Октомври в столичния клуб Хедон. С него се сложи началото на поредица от партита от новосъздадения лейбъл - James Bond Label Party. Партито имаше за цел да пресъздаде атмосферата от филмите за Bond с цялата изисканост и стил, характерни за Bond. Събитието бе вдъхновено от премиерата на новия филм Quantum of Solace 7. Дрес кодът на партито бе разбира се в стил Bond, а обстановката в Хедон пресъздаваше сцени от филмите през годините. Присъстващите на събитието станаха част от типични за Джеймс Бонд филмoви сцени – игрална зала, нощен клуб и пура бар Маканудо, пиха изискано шампанско Dom Perignion и неизменният коктейл на Бонд – Martini Vodka със Smirnoff Black.

Първият етаж на клуба бе преобразен в игрална зала. Там гостите опитаха късмета си в игра на рулетка, на която бяха раздадени различни награди.

ЛУКС ИМОТИ подари 2 уикенда в луксозния Реденка Голф и Ски Клуб край Разлог и 2 уикенда в хотелски комплекс ''Екселсиор'' в Слънчев бряг.

Вторият етаж наподобяваше изложбена зала със снимки на неизменния елемент от филмите за Bond - яхтите SunSeeker.

Във VIP-зоната, разположена на третия етаж, бе покер масата и фотосите ''Реални фантазии'' на Лагерфелд с Клаудия Шифър.

В ролята на домакин на партито влезе Аксиния, а Миро бе специален гост и изпълни песен от новия си албум.

Сред официалните гости на партито бяха Мария Илиева, Цеци Красимирова, Евгени Минчев.

Изтеглете и гледайте видеото...

Парти на Джеймс Бонд, Октомври 2008 г.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти