LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Част от екипа на LUXIMMO завърши успешно 12-модулно обучение за лидерство и мениджмънт с Ирини Зикидис

LUXIMMO

09.05.2024

Непрестанното усъвършенстване на знанията и уменията е един от стандартите на работа в LUXIMMO GROUP. Всички наши екипи преминават постоянни обучения и едно от най-мащабните приключи в началото на май.

Част от служителите на ръководни позиции в LUXIMMO завършиха успешно 12-модулното обучение "Лидерство и мениджънт" на Таланта Трейнинг, водено от Ирини Зикидис.

"Когато ръководиш екип, трябва да можеш да го вдъхновяваш и мотивираш за изпълнение на фирмените цели, да разпределяш правилно задачите и да управляваш екипа по ефективен начин, така че да постига качествени и количествени параметри, да предаваш своите знания и умения на подчинените си. Ние сме тук, за да ви научим на всичко това и да надградим личните ви качества с необходимата доза професионализъм за оптимални резултати. " - така Закидис представя програмата, която мениджърите на LUXIMMO стартираха в началото на февруари 2023 година и завършиха през май 2024 година.

Ирини Закидис има солиден теоретичен и практически опит в стратегическото управление на компании, продажбите и обучението на екипи. Работила е в Ernst & Young България и Великобритания, била е част от висшия мениджмънт на Avon Cosmetics, където е отговаряла за подкрепа на продажбите на три пазара, както и Търговски директор на американския фонд за доброволно здравно осигуряване United Health Insurance. Тя е и сертифициран тренер. През годините е провела стотици обучения и е работила с водещи институции в областта на финансите, застраховките и недвижимите имоти.

В момента Зикидис работи с втора група от мениджърите на LUXIMMO, които ще завършат програмата в края на 2024 година.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти