LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Никола Стоянов – основател на LUXIMMO

LUXIMMO

01.02.2018

Как разпознахте нуждата от агенцията за недвижими имоти, оперираща във високия сегмент?

Случи се съвсем естествено – много мои приятели от България и чужбина търсиха имоти висок клас и съпътстващо обслужване на добро ниво. Основах специализираната агенция LUXIMMO именно заради тях. Освен луксозните имоти в България и по света създадохме и правилния екип. Търговците в нашата агенция се отличават с технологични и езикови познания, имат висок стандарт на живот и за тях е лесно да обслужват мечтата на клиента.

Как успявате 10 години да печелите доверието на най-претенциозните клиенти?

С постоянна работа. Селектираме правилните имоти, достигаме до всички клиенти във високия сегметн и по иновативни канали за комуникация и сме приели, че високото качество на обслужване е абсолютен стандарт за нас.

Преди години казахте в интервю, че луксът в България е разтегливо понятие. Още ли смятате така? LUXIMMO допринесе ли за възпитаването на вкус у потребителите?

Още смятам, че луксът е разтегливо понятие, защото той е индивидуално възприятие и светоусещане. От гледна точка на интериора, вкусовете на луксозните ни клиенти са тотално различни, но всички държат на качеството на материалите и изпълнението. От гледна точка на непреходните и вродени качества на един имоти LUXIMMO определено промени много нагласи. Нашите клиенти са отлично информирани за инвестиционния потенциал на всеки имот и район; за посланието, което ще предадат на следващото свое поколение именно чрез езика на дома си; за качеството на въздуха и на живота, което ще се предопределя от избора на локация.

Вие сте иноватор и се стараете да прилагате различни и нестандартни похвати в бизнеса. Кое Ви движи, кое Ви вдъхновява?

Движи ме посланието, което ще оставя чрез LUXIMMO на моите деца. Не понасям посредствеността в бизнес отношенията и личните отношения, в работата и изцяло. Искам да имам и да оставя агенция, която не просто е печеливша, но и обичана заради високото качество на продукта си.

Кое Ви подтикна да излезете на международния пазар – видяхте ли клиентска нужда или я предвидихте?

Ние излязохме на международния пазар още със самото създаване на специализираната ни агенция LUXIMMO именно заради търсенето на моите приятели на имоти извън България. Беше естествен и интуитивен процес.

Как си представяте LUXIMMO след още 10 години?

Представям си LUXIMMO като високотехнологична компания. Мечтая много от децата на търговците ни, включително и моят голям син, да работята вече в агенцията.

Интервю на Ралица Караджова

Разгледайте нашата луксозна селекция от имоти в България и чужбина!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти