LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Защо да изберем ново строителство? Stonehard изтъква шест причини

imoti.net

21.08.2018

Юлия Теофилова е част от Stoyanov Enterprises вече трета година, но има и предишен натрупан опит в сферата на недвижимите имоти. Тя е адаптивна, стреми се към информираност и постоянно трупане на експертиза в нелеката брокерска професия. Юлия успя да се докаже като безупречен професионалист и от средата на април е най-младият директор на офис в Stoyanov Enterprises, като едновременно с това тя стартира и в продажбите на имоти ново строителство. Представяме Ви мнението й относно предимствата на новото строителство:

Безспорно благоприятните икономически и финансови показатели в последните няколко години създадоха добра предпоставка за развитие на строителната индустрията, свързана с жилищните имоти в България.

Все по-засилените процеси на урбанизация и миграция към големите градове, информираността и взискателността на купувачите, нарастващото предлагане и ниските лихви по ипотечните кредити, спомогнаха за една много благоприятна среда за развитие на новото строителство.

Ако сте пред дилема на ново или старо строителство да заложите, Ви представям шест промени в новото строителство през последните години, които биха мoгли да наклонят везните:

1. Увеличената енергийна ефективност и устойчивост на сградите във времето;

2. Цялостната визия и все по-добрият облик на сградите ново строителство определено правят впечатление през последните години. Един имот ново строителство винаги се проектира според последните тенденции в архитектурата;

3. Налагането на все по-високи стандарти, контрол и гаранции при степента на завършеност на новопостроените жилища;

4. Все по-голям избор от локации и проекти с иновативен и модернистичен дизайн;

5. Проблемът с паркирането при новите сгради е решен, като още при проектирането е задължително към всеки апартамент да има обособено паркомясто. Това обаче не означава, че всеки собственик на апартамент си го закупува;

6. Имплементирането на нови технологии и „смарт” системи в модерните домове навлезе доста стремглаво през последните години.

В Stoyanov Enterprises влизат три специализирани агенции - Luximmo Finest Estates, която оперира в луксозния сегмент на пазара, Super Имоти, която се занимава с масовия имотен пазар и Stonehard, посветена на новото строителство. Бизнес групата неслучайно избира този подход на диверсификация, за да отговори максимално професионално на нуждите на всички клиенти, предлагащи или търсещи имот. Тясната специализация в различни сегменти позволява на брокерите да задълбочат знанията си в различните области и да бъдат информирани за всяка новост, свързана с тях.

Всички оферти на Юлия Теофилова вижте тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти