LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

LUXIMMO за втори път е Агенция на годината на REAL ESTATE AWARDS, организирани от Имоти.нет

LUXIMMO

29.05.2024

LUXIMMO спечели 2 награди на тазгодишното издание на REAL ESTATE AWARDS, организирани от Имоти.нет. Компанията си заслужи отличията в категориите „Най-добър сайт за недвижими имоти“ за LUXIMMO.BG и „Агенция на годината (Награда на потребителите)“. Събитието се състоя на 28.05 в Интер Експо Център.

„Наградата на потребителите е най-ценна за нас, защото това е свидетелство за клиентското доверие, което успяваме да заслужим вече повече от 17 години“, каза управляващият директор на LUXIMMO GROUP Невена Стоянова при получаването на статуетката.

„Наградата за Най-добър сайт за недвижими имоти е заслуга на основателят на LUXIMMO Никола Стоянов и целия ни маркетинг екип и IT отдел, които постоянно подобряват всяка функционалност, за да може клиентите да достигат бързо до домовете, които ги интересуват“, добави още Стоянова.

LUXIMMO е носител на наградите в двете категории и през 2022 година.

Краят на церемонията бе последван и от изискан коктейл.

REAL ESTATE AWARDS са единственият мащабен форум в България, отличаващ добрите практики в сферата на недвижимите имоти. Организирано от имотния портал Имоти.нет, събитието всяка година събира на едно място най-изявените професионалисти и доказани агенции в бранша като подкрепя и социални каузи. Тази година присъстащите подкрепиха училището за подготовка на кучета водачи „Очи на 4 лапи“.

Вижте цялото портфолио на LUXIMMO в България и чужбина!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти