Целият екип на Luximmo работи дистанционно

LUXIMMO

18.03.2020

Целият екип на Luximmo Finest Estates Ви призовава да #останетевкъщи и да се възползвате от възможността за видео огледи на избраните от Вас имоти.

Всички наши консултанти са на линия и работят на пълни обороти, за да Ви осигурят както винаги обслужване на най-високо ниво. Свържете се с тях, за да отговорят на всеки Ваш въпрос, да Ви предоставят пазарен анализ или да Ви запознаят с желания от Вас имот.

Дистанционните огледи са възможни посредством Viber, Whatsapp, Skype, чрез които ще спестите време и ще разгледате избрания имот в пълна безопасност за Вашето здраве, сред комфорта на собствения си дом.

Luximmo Finest Estates e наложен дигитален лидер сред агенциите за недвижими имоти в България и разполага с богат набор от маркетингови инструменти за промотиране на Вашия имот. В създалата се ситуация с удоволствие бихме използвали своята експертиза и умения, за да продадем или отдадем Вашия имот.

Ако желаете той да стане част от нашето портфолио - вижте повече тук!

В наше лице клиентите ни винаги са откривали доверен партньор и в подобна динамични ситуация сме готови да го докажем.

Бъдете отговорни към себе си и другите, за да ограничим във времето създалата се ситуация и да се върнем бързо към обичайния си ритъм на живот. А до тогава - #останетевкъщи.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти