LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Целият екип на Luximmo работи на пълни обороти в дистанционен режим

LUXIMMO

18.03.2020

Уважаеми клиенти и партньори,

Целият екип на Luximmo Finest Estates Ви призовава да #останетевкъщи и да се възползвате от възможността за видео огледи на избраните от Вас имоти.

Всички наши консултанти са на линия и работят на пълни обороти, за да Ви осигурят както винаги обслужване на най-високо ниво.

При въведени специални мерки за защита, продължаваме да консултираме клиентите си, да насрочваме и провеждаме огледи на имоти, преговори, подписвания на договори за депозити, покупки и наеми, набиране на нови имоти и тяхното заснемане, както и всички други присъщи за агенцията дейности, включително и през почивните дни.

Предлагаме и възможност за извършване на огледи дистанционно чрез Viber, WhatsApp или Skype, чрез които ще спестите време и ще разгледате избрания имот в пълна безопасност за Вашето здраве, сред комфорта на собствения си дом.

Всички наши брокери, юристи, специалисти и служители работят от вкъщи, в режим "home office", с нормално работно време, при пълна комуникационна свързаност по телефон, имейл и популярните месинджъри.

Препоръчваме на нашите клиенти, които търсят или предлагат имот, първо да се консултират с нас дистанционно (напр. по телефона), а огледи на имоти и персонални срещи да правим само на финала или при крайна необходимост.

При неотложна нужда от провеждане на срещи с клиенти за огледи или разговори/преговори/подписване на договори, в офисите ни се вземат всички задължителни предпазни мерки. Ако е належащо, срещите с клиенти обезателно се провеждат директно на място в самия имот (при оглед), или в наш офис, но само с предварително записване на точен час за среща.

Декларираме пълна готовност да обслужваме максимално пълноценно и професионално клиентите си, въпреки създалата се ситуация, и продължаваме да работим. Уверяваме клиентите си, че въпреки специалния режим на работа, ние сме създали нужната организация, за да гарантираме правната сигурност на сделките, като за целта нашите юристи и мениджъри са постоянно на линия и следят отблизо документацията и транзакциите по всяка сделка дистанционно.

За повече информация, можете да се свържете с нас в работно време на посочените контакти:

Тел. 02 9 11 55 или 0883 888 888

E-mail: [email protected]

Бъдете отговорни към себе си и другите, за да ограничим във времето създалата се ситуация и да се върнем бързо към обичайния си ритъм на живот. А до тогава - #останетевкъщи.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти