LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Директорът и съсобственик на ЛУКС ИМОТИ на Рождения ден на Green Life

Директорът и съсобственик на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов, бе специален гост на събитието по повод 10-тия рожден ден на Green Life, една от водещите компании за инвестиции във ваканционни имоти в България.

На партито присъстваха политици, собственици на водещи компании, обществени фигури. Някои от гостите бяха архитект Калин Диков, Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), собственикът на холдинга AG Capital Христо Илиев, изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева, управляващият партньор на Градът Медиа Груп Венета Кръстева, лекоатлетът Тереза Маринова, актьорът Марин Янев и много други. Водещ на събитието беше Богдан Томов. Поздравленията на гостите приемаха собственикът на компанията Николай Пехливанов, изпълнителният директор Теофил Петров и търговският директор Мариана Даскалова. Рожденият ден се проведе в градината на елитен столичен ресторант.

Green Life се занимава с проектирането, строителството и продажбата на комплекси, като най-успешните реализирани до момента са обектите в Созопол и в зимните курорти Банско и Пампорово. Емблематичен проект на компанията е GreenLife Beach Resort до Созопол, който получи приза Сграда на годината през 2011 година.

Green Life работи успешно както на българския, така и на международния пазар, като основни клиенти на компанията са руските. За 10-те години са реализирани близо 120 000 кв.м ваканционни площи, изградени са и 100 000 кв.м зелени пространства в унисон с политиката на компанията за изграждане в хармония с природата. Green Life преминава успешно през годините на криза, зад гърба й са над 1 600 клиенти, български и международни отличия, както и близо 20 корпоративни социално отговорни кампании. През 2013 година компанията планира да стъпи и на пазара на градски имоти.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти