LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Mountain View Park на корицата на списание Градът

Градът.bg

21.02.2019

Престижното списание за архитектура и градоустройство "Градът" избра за корица на първия си брой за 2019 година хитовия проект Mountain View Park.

В най-чистия, най-свежия и най-зеления квартал на София има едно място, в което луксът, спокойствието и тишината си дават среща. Mountain View Park - най-новото бижу на София, е затворен комплекс, във който всеки може да намери уюта на природата и лукса на съвремието.

Комплексът се намира в кв. Витоша, на 10 минути от центъра на града, на 5 минути от търговски центрове, а бъдещата метростанция по продължението на синята метролиния 2 ще бъде на 50 метра от него.

Mountain View Park дава възможност на обитателите си да живеят в една сигурна и защитена среда, заобиколена от тишина и спокойствие. Точно там успелият и модерен човек може да намери баланса и да бъде в хармония със себе си и със света.

Гледката към Витоша и зеленината правят Mountain View Park предпочитано място за живеене. Това, което отличава Mountain View Park като уникален и различен, са прецизността при проектирането и строителството, както и подборът на най-добрите и най-качествени материали при изпълнението.

Инвеститорът и изпълнителят СОФБИЛДСТРОЙ е заложил на лукса, уюта и сигурността при изграждането на затворения комплекс, а проектантите от ЕЛИТ ПРОДЖЕКТ ГРУП успешно са съчетали модерна архитектура със функционални решения и елегантна визия.

Тодор Георгиев, управител на СОФТБИЛДСТРОЙ:

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна скелетно безгредова. Основите са решени с обща фундаментна плоча. Външните тухлени зидарии са Wienerberger Porotherm 25 NF, a вътрешните преградни стени са Wienerberger Porotherm 12 NF. Оформянето на фасадите е изпълнено с топлоизолационна система на BAUMIT - PRO s EPS Baumit Proterm 12-15 см, с крайно покритие самопочистваща се мазилка Baumit Nanoportop k2. Външната дограма е немска Rehau в цвят антрацит (графит) с троен стъклопакет. Балконите са с мразоустойчив гранитогрес.

Стените и таваните ще са до етап фина гипсова мазилка BAUMIT RATIO 1000L, а на подовете е предвидена циментно-пясъчна замазка.

Общите части ще са с полиран гранит. Стени и тавани, изпълнени по индивидуален дизайнерски проект, ще създават усещането за лукс и уникалност. Всички електроинсталации ще отговарят на последните съвременни изисквания, с монтирани ключове и контакти, с автоматични предпазители.

За асансьорите ще се доверим на немското качество на Kone.

Нашият клиент е този, който търси и намира хармонията между урбанизираната среда и природата. Този, който не бяга от лукса на съвремието и иска към това да се прибавят спокойствие, сигурност и тишина. Това е нашият таргет - хората, които искат да живеят качествено и пълноценно в зелена и хармонична среда.

Нашият клиент е образован, успял в сферата, в която се реализира. Това е семейният човек с едно или две деца, който цени времето си и знае какво е да се живее сред природата.

Нашият клиент е този, който търси качество на изпълнението, лукса и уюта. Търси удобствата и има изисквания към паркоместата, зелените пространства и функционалните решения при разпределение на жилището. Всичко това, което може да повиши качеството му на живот. Нашият клиент е модерният и успял човек.

Вижте повече за проекта тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти