LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Luximmo Finest Estates връчи своите Годишни награди за 2019

LUXIMMO

19.12.2019

На 18 декември се състоя Коледната вечеря, с която Luximmo изпрати още една успешна година, която беше белязана от високи резултати, спечелване на награди и много доволни клиенти.

Агенцията продължи да се разраства чрез два нови офиса. Стъпихме в Пловдив, където младият ни екип за няколко месеца успя да се превърне във фактор на местния пазар, а Лъчезар Георгиев и Стефка Славчева, доказани консултанти в най-високия сегмент на пазара, сбъднаха своята мечта да създадат офис, който да покрива високите Luximmo стандарти, свързани не просто с професионално обслужване, но и с естетически издържано пространство. Кръстьо Бойчев също направи следващата крачка в професионалното си развитие и оглави офис „Източни“, събирайки млад и мотивиран екип.

Усилията ни в дигиталната среда също не останаха незабелязани и през март получихме наградата за „Най-добър сайт“ от имотния портал Imoti.net.

Активно присъствахме и на международните пазари, в частност британския, с участието си на престижното изложение A place in the sun, както и едноименното телевизионно предаване, в което представихме свои имоти в Трявна и Созопол.

Разширихме спектъра на предлаганите от корпоративната ни група услуги и през март започна да функционира нашия кредитен център Super Credit, оглавяван от Светла Стаменова. Центърът спечели и първите си награди само месеци след като стартира работа – Банка ДСК го отличи като кредитния посредник с най-голям брой кредити, насочени към банката.

Luximmo Finest Estates отличи хората, с чийто специален принос, компанията защити успешно лидерските си позиции и през 2019, както и консултантите с най-високи търговски постижения.

1. Лидер на 2019г - Петя Ефтимова, Централен офис

Петя Ефтимова е финансовият директор на Luximmo Finest Estates, който със своята работа играе огромна роля за цялостното функциониране на Luximmo, a личните й качества вдъхновяват тези около нея винаги да дават своя максимум.

2. Специален принос за финансовата оптимизация на Luximmo Finest Estates - Даниела Димитрова, Централен офис

Даниела Димитрова е финансовият мениджър, чиято прецизност има незаменимо значение за оптимизирането на всеки разход, което води до стабилност, а стабилността до успех.

3. Специален принос за подобряването на клиентските услуги на Luximmo Finest Estates - Светла Стаменова, Super Credit

Както вече споменахме, добавихме още една важна услуга към своето портфолио, а именно професионалното консултиране за избор на ипотечно финансиране при покупката на имот . Успехът на Super Credit се дължи най-вече на несъмнените знания, умения и компентенции на упварляващия директор на компанията Светла Стаменова.

4.Мениджър клиенти на 2019 г - Гергана Димитрова, Офис “Вишнева”, София

Гергана Димитрова е млад професионалист, който съвместява дейността на офис мениджър и мениджър клиенти изключително успешно. Огранизирана и дейна, тя е човекът, приел най-голям брой обаждания в централата на Luximmo, обслужвайки клиентите ни при първия им контакт с нашата агенция.

5.Юрист с най-много договори през 2019г - Атанаска Илинчева, Централен офис

Атанаска Илинчева е част от екипа на Luximmo от 3 години. Тя помага със своята експертиза при преговорите за най-важните сделки през годината, винаги демонстрира информираност, което печели доверието на клиентите.

6.Юрист с най-много договори в страната през 2019г - Александър Блажев, Централен офис

Александър Блажев успява да използва юридическите си познания при работата на всички наши офиси в страната, предлагайки качествено обслужване и съдействие при всеки заплетен казус.

7.Програмист на 2019г - Николай Гаргов, Централен офис

Николай Гаргов е част от компанията още от самото й създаване. Неговият безупречен професионализъм допринесе за спечелването на наградата „Най-добър сайт за 2019“, присъдена на Luximmo от имотния портал Imoti.net

8.Специалист дигитален маркетинг на 2019г - Стефани Чолакова, Централен офис

Стефани Чолакова завършва магистратура „Връзки в обществността“ както и курсът по дигитален маркетинг към SoftUni. Тя се старае да прилага в работата си всяка иновация от динамично развиващия се свят на корпоративните комуникации.

9.Уебмастър на 2019г - Емилия Найденова, Централен офис

Емилия Найденова също има съществен принос за спечелването на наградата за „Най-добър сайт“, която Luximmo получи тази година. Тя работи и по независимия културен проект „Под моста“ и взема участие на множество форуми, свързани с комуникациите в дигиталния свят.

10.Мениджър комуникации на 2019г - Ралица Караджова, Централен офис

Ралица Караджова е част от Luximmo от две години и работата й е съсредоточена върху съдържанието, което Luximmo предлага на всички свои платформи – уебсайт, социални мрежи и видео канали.

11.Редактор на 2019г - Албена Василева, Офис “Мария Луиза”, Варна

Албена Василева е най-добрият редактор в редиците на компанията за 2019 година. Тя владее английски и руски и е отговорна за професионално издържаните оферти на двата офиса на Luximmo в град Варна.

12.Радактор на най-голям брой комплекси ново строителство през 2019г Людмила Рачева, Централен офис

Людмила Рачева е един от най-дългогодишните служители на Luximmo. Tя работи по строго спазван стандарт на оформяне на всяко предложение за ново строителство, което става част от нашето портфолио.

13.Специален принос за развитието на логистиката на Luximmo Finest Estates - Иван Иванов, Централен офис

Иван Иванов е асистент на мениджърския екип на Luximmo от повече от 10 години. Той винаги се е отличавал със своята отдаденост към работата, помагайки в динамични ситуации свързани с организацията на събития или административни дейности, свързани с компанията.

14.Най-много сделки с чуждестранен пазар през 2019г - Силвена Илиева, Централен офис

Силвена Илиева е мостът, който свързва Luximmo и немския пазар. Нейният професионализъм и премерен подход спомогнаха за осъществяването на много сделки с немскоговорящи клиенти, интересуващи се от българското Черноморие.

15. Най-сплотен екип на 2019г Офис Театър „Иван Вазов”, София

Oфис Театър „Иван Вазов“ освен със страхотна локация в изключително впечатляваща сграда, може да се похвали и с невероятен екип, оглавяван от Даниела Патрикова. Те са пример за това, че екипната работа в сферата на брокерството води до високи резултати и удоволетвореност за всички страни.

16. Най-много проведени “Дни на отворените врати” Офис “Източни”, София

Ние в Luximmo вярваме, че провеждането на „ден на отворените врати“ за топ имотите в нашето портфолио позволява на клиентите да усетят атмосферата на жилището, да имат личен контакт с брокера и да зададат всички свои въпроси, докато се наслаждават на чаша хубаво кафе или вино. Офис „Източни“ огранизираха такива събития за свои имоти в центъра на столицата, Бояна, Панчарево и много други дестинации, което им спечели много нови клиенти и контакти.

17.Най-добър нов офис на 2019г - Офис Пловдив

Офисът на Luximmo в град Пловдив стартира работа през март 2019 и постигна завидни резултати на местния пазар. Младият екип, начело с Илияна Руменова, успяха бързо да се превърнат в разпознаваеми лица, които бързо печелят клиенти с отдаденост и ентусиазъм.

18.Най-добър нов брокер на 2019г - Паолина Желязкова, Офис Банско

Паолина Желязкова набира скорост в продажбите в Банско, докато курортът започва да се завръща на картата с добри инвестиции. Паолина е млада и мотивирана да си създаде име на конкурентния пазар в курорта, обслужвайки професионално всеки клиент, който й се довери.

19.Най-много сделки „на зелено” за 2019 г - Йоана Донковска, Офис “Вишнева”, София

20. Най-голям оборот през 2019г - Йоана Донковска, Офис “Вишнева”, София

Йоана Донковска грабна наградата за „Най-добър млад брокер“ през 2018, а през 2019 добави към постиженията си „Най-много сделки „на зелено” и „Най-голям оборот“. Тя е отговорна за високия брой продажби в едни от най-хитовите проекти от портфолиото на Luximmo – Comfort Residence – Симеоновско, Verde и Cherkovna Residence. Постига своите успехи с търпение, постоянство, професионализъм и отдаденост към работата.

21. Най-скъпа продажба на имот “на зелено” за 2019г - Юлита Гърбева, Офис “Вишнева”, София

Юлита Гърбева реализира най-скъпата продажба на имот „на зелено“ в премиум проекта Via Bulgaria, който се превърна в абсолютен хит на пазара. Юлита има сериозен опит в работата с големи инвеститори, бързо печели тяхното доверие и успява да го защити с реализирането на поставените цели.

22. Най-бързо продадена сграда ново строителство през 2019 - Любин Чаков, Офис “Вишнева”, София

23. Най-много продажби на имоти ново строителство в луксозен сегмент през 2019г Любин Чаков, Офис “Вишнева”, София

24. Брокер с най-много клиентски референции през 2019г Любин Чаков, Офис “Вишнева”, София

Един от големите победители на вечерта беше Любин Чаков от офис „Вишнева“. Той присъства в почти всяка класация за Брокер на месеца през 2019 година и реализира сериозен брой продажби в ексклузивния проект RUHouse, който си заслужи и наградата „Сграда на годината за 2019“. Любин е въплъщение на идеята Luximmo – безкомпромисен професионализъм, лично отношение към всеки клиент и безупречно изпълнение на всеки поет ангажимент.

25. Най-много сделки с бизнес имоти за 2019г - Диана Любенова, Офис “Витоша”, София

Диана Любенова печели наградата за „Най-много сделки с бизнес имоти“ за поредна година. Със своята натрупана експертиза в сферата, тя бързо и ефикасно успява да обслужи всеки клиент или компания, които търсят нов дом за своя бизнес.

26. Най-голям оборот със сделки на вторичен пазар за 2019 г - Константин Калъчев, Офис “Витоша”, София

27. Най-добро портфолио за 2019 г - Константин Калъчев, Офис “Витоша”, София

Константин Калъчев е едно от знаковите имена в компанията и едно от най-разпознаваемите лица на конкурентния пазар в столицата. Той е доказателство, че когато един консултант инвестира време и енергия в подбирането на най-добрите оферти, които да станат част от неговото портфолио, това неминуемо води до високи разултати.

28. Най-много продажби на градски пазар за Южно Черноморие за 2019г. - Чавдара Георгиева, Офис Бургас

Чавдара Георгиева стартира кариерата си, трупайки опит в работата с имоти под наем, но след това насочва своите усилия в усъвършенстване при продажбите като 2019 година доказва, че усилията й дават нужните резултати.

29. Най-много продажби на градски пазар за Северно Черноморие за 2019г. - Силвия Гочева, Офис “Владислав Варненчик”, Варна

Силвия Гочева е елегантна дама и доказан консултант с многогодишен опит. Най-продаваният проект в нейното портфолио е хитовата сграда „Симфония“, разположена в близост до Морската градина и разкриваща красива панорама към морето. Силвия е й един от първите брокери, които силно залагат на видео представянето на своите имоти.

30. Най-постоянен в оборота брокер за 2019 г. - Евгени Златев, Офис “Мария Луиза”, Варна

Високите резултати на Евгени Златев се дължат на умения и познания за пазара във Варна, трупани повече от 10 години, постоянство и дисциплина. Той е и носител на наградата „Брокер на годината“, присъдена от имотния портал Imoti.net.

31. Най-много продажби на ваканционни имоти на Южно Черноморие за 2019г. - Христо Вълчев, Офис Бургас

Mениджърът на офис Luximmo Бургас Христо Вълчев съвместява управленските си функции с високи резултати в продажбите. Имот от неговото портфолио привлече вниманието на британското предаване A place in the sun, което засне епизод за качествените имоти край Созопол.

32. Най-голям оборот от ваканционни имоти за 2019 г - Светозар Димитров, Офис “Владислав Варненчик”, Варна

Светозар Димитров има огромен опит в работата с чуждестранни клиенти, които тенденциозно имат интерес към красивото ни Северно Черноморие. Част от комплексите, в които той има голям брой продажби включват престижните La Mer и Royal Bay.

33. Офис с най-голям оборот през 2019 г - Офис “Вишнева”, София

За поредна година най-успешният офис на Luximmo e офис „Вишнева“. На ул. „Якубица“ №23 е събран екип от абсолютни професионалисти, които продължават да се надскачат и да предоставят най-добрата услуга в сферата на недвижимите имоти.

34. Най-голяма сделка за 2019г - Ивета Тодорова и Филип Николов, Офис “Вишнева”, София

35. Най-голяма комисиона за 2019г - Ивета Тодорова и Филип Николов, Офис “Вишнева”, София

Клиентът, с когото Ивета Тодорова и Филип Николов реализираха най-голямата сделка за годината, се е свързал с тях чрез нашата систър компания, специализирана в предлагането на имоти ново строителство - Stonehard. Клиентът е чуждестранен гражданин, което е поредно свидетелество, че България е в полезрението на големите инвеститори.

36. Най-скъпо продаден апартамент за 2019г - Спасияна Жезанова, Офис “Вишнева” и Лъчезар Георгиев, офис „Южен парк“

Тази сделка потвърждава максимата, че колективният дух винаги носи успех. Спасияна Жезанова и млад и мотивиран професионалист, а Лъчезар Георгиев е един от най-опитните консултанти в екипа на Luximmo. Oбщите им усилия доведоха до реализирането на една от най-забележителните сделки на годината.

37. Мениджър на 2019г Никола Стоянов

Никола Стоянов е основател и собственик на цялата корпоративна група, от която е част и Luximmo Finest Estates. Разпознал нуждата от агенция, оперираща във високия сегмент на пазара още през 2007 година, Никола продължава да развива компанията в посока предлагане на безупречни услуги, поддържане на лидерските позиции на Luximmo в дигиталната среда и мотивиране на целия екип за високи постижения.

38. Брокер на 2019 г Яна Янчева, Централен офис

Яна Янчева е брокер с най-постоянен висок оборот, множество референции от доволни клиенти и партньори и абсолютен експерт в продажбите както на ново строителство, така и на имоти на вторичен пазар. Тя е пример за всеки нов консултант в редиците на Luximmo, отзивчив колега и доказателство, че една дама може да съчетава повече от успешно всички свои задължения в професионален и личен план.

По време на церемонията Super Credit връчи своите първи годинишни награди. Светла Стаменова награди брокерите, които превърнаха сътрудничеството си със Super Credit в неизменна част от своята работа:

Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit и най-голям оборот - Любин Чаков, офис "Вишнева"

Най-голям брой привлечени клиенти за кредитиране на ново строителство - Йоана Донковска, офис "Вишнева"

Най-голям брой привлечени клиенти към Super Credit от франчайз офис - Ана Николова, офис Велико Търново

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти