LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Жилищна сграда Comfort Residence - Симеоновско получи АКТ 16

Строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ съобщава с голямо удоволствие, че на 19.05.2021 г. беше издадено официалното Удостоверение за въвеждане в експлоатация на сграда Comfort Residence - Симеоновско.

Честитим на всички новодомци, които ни се довериха и закупиха жилищен имот в сградата, още в процеса на строителство. Изказваме своята благодарност и към всички мениджъри, проектанти, надзорници, основния изпълнител, фирмите подизпълнители на строително-монтажните работи, консултантите и техните всеотдайни екипи. С радост можем да заявим, че проектът беше изпълнен с най-висока степен на качество и естетичност. Ето защо днес сме отново горди с поредната отлично изпълнена сграда, която добавяме към своето портфолио от вече 32 успешно завършени проекта.

Към днешна дата всички жилища в сградата са разпродадени. Свободни за продажба остават ограничен брой паркоместа в оградения паркинг на комплекса. Повече информация за проекта Comfort Residence - Симеоновско може да прочетете в сайта: www.simeonovsko.com

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти