Cherkovna Residence получи разрешително за строеж

LUXIMMO

09.10.2018

Cherkovna Residence, един от най-хитовите проекти в портфолиото на Luximmo Finest Estates получи разрешително за строеж на 09.10.2018г! Изграждането на комплексът се очаква да стартира до броени дни.

Модерната сграда привлече нашите клиенти най-вече със своята отлична локация в близост до предстоящата метростанция Владимир Вазов, нестандартната си архитектурна визия и добри разпределения. Тя ще бъде разположена само на няколко минути пеша от ул. Оборище, мол Serdica Center, супермаркети, училища и детски градини.

Cherkovna Residence се състои от 8 жилищни секции, разделени на 3 сгради. Сградите са разположени около сърцето на комплекса – общ вътрешен двор без достъп за автомобили, с богато озеленени площи.

Разберете повече за проекта тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти