LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Cherkovna Residence спечели награда "Сграда на годината" за 2022

LUXIMMO

19.12.2022

Ексклузивният проект от портфолиото на LUXIMMO Cherkovna Residence бе отличен с награда "Сграда на годината" в категория "Жилищни сгради до 10 000кв.м РЗП". Събитието, организирано от сп."Градът", се проведе на 15 декември в Sofia Event Center.

Tъpжecтвeнaтa церемония и гaлa вeчepя yвaжиxa нaд 450 oфициални гocти, сред които водещи инвеститори, строители, архитекти и проектанти.

Наградата на Cherkovna Residence бе приета от арх.Габриела Джамбазова и арх.Павел Иванов от ART NEW VISION, проектанти и инвеститори на проекта.

Cherkovna Residence e жилищен комплекс от три сгради със сключено застрояване, който се намира в карето между ул. „Черковна“, храм "Света Богородица" и бензиностанция OMV на бул. „Владимир Вазов“. Точно до метростанция "Хаджи Димитър" с контролиран достъп, затворен тип, 24-часова охрана и видео наблюдение. Сградата разполага с вътрешен двор, който не е достъпен за автомобили, богато озеленен, със зони за почивка на живущите.

Проектът се отличава с 3м конструктивна височина, което създава усещане за въздух, пространство и повече светлина. С получен АКТ16.

Вижте наличностите в Cherkovna Residence тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти