LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Емблематичната Cherkovna Residence с получен Акт 14

LUXIMMO

03.04.2020

Хитовата сграда Cherkovna Residence вече притежава Акт 14! Изграждането на абсолютния бестселър за 2018 година напредва динамично, а интересът към сградата не стихва най-вече заради атрактивната й локация.

Cherkovna Residence се извисява на входа на метростанция "Владимир Вазов" в кв."Сухата река". На пешеходно разстояние от няколко минути се намират супермаркети, училища и детски градини, една от най-престижните столични улици "Оборище", мол "Сердика Център" и много други удобства.

Комплексът е дело на архитектурно студио Art New Vision, носители на специално отличие от церемонията по връчването на наградите Сграда на годината 2019.

Сградите в комплекса са разположени около сърцето на комплекса – общ вътрешен двор без достъп за автомобили, с богато озеленени площи и зони за отдих на живущите. Проектът е внимателно премислен до последния детайл. Той се състои не само от апартаменти, но и от търговска зона със заведения, магазини, банков офис, дентално студио и много други услуги за обитателите на комплекса. Трите сутеренни нива осигуряват необходимите гараж или паркомясто за всяко жилище.

Един наистина съвременен високо качествен проект на изключително добра локация!

Вижте всички предложения в Cherkovna Residence тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти