LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Комплекс Paradise Place с номинация в конкурса "Сграда на годината 2023"

LUXIMMO

16.11.2023

Комплекс Paradise Place, част от портфолиото на LUXIMMO, получи номинация в категория "Жилищни комплекси от многофамилни сгради" на тазгодишното издание на конкурса "Сграда на годината"!

Учpeдeн пpeз 2002 г., Haциoнaлeн ĸoнĸypc „Cгpaдa нa гoдинaтa“ e нaй-пoпyляpнoтo и пpecтижнo cъбитие в cфepaтa нa инвecтициoннитe пpoeĸти, cтpoитeлcтвoтo и apxитeĸтypaтa в Бългapия. Конкурсът ce opгaнизиpa oт ГPAДЪT Meдиa Гpyп пoд пaтpoнaжa нa Mиниcтepcтвoтo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo.

Paradise Place получи АКТ16 през юни 2023 и вече посрещна първите си обитатели. Локацията му е ключова - на втора линия на бул."Черни връх", на пешеходно разстояние от Paradise Center, метростанция "Витоша", Южен парк, детски и учебни заведения.

Премиум комплексът се състои от 4 жилищни сгради, собствено парково пространство с детска площадка, алеи и кътове за отдих, СПА център със закрит плувен басейн и фитнес зала и рецепция с функции на консиерж.

Цените стартират от 2 054 €/м² (без ДДС)!

Вижте наличните за продажба имоти в Paradise Place!

Официалната церемония по награждаването на отличените сгради в Национален конкурс "Сграда на годината" ще се проведе на 14 декември 2023 г. във формат гала-вечеря в присъствието на над 400 гости и ще се излъчи по БНТ в навечерието на Коледа.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти