Брокери на месец май 2021

LUXIMMO

03.06.2021

Май беше месецът на многото официални почивни дни, но не и за нашия екип професионалисти, който винаги е в темпото на пазара. Ускорение e думата, която описа ситуацията през изминалите седмици. За нея говориха и най-изявените имотни специалисти, сред които Невена Стоянова и Никола Стоянов, които участваха на двете най-значими събития за бранша на недвижимите имоти – Шумът на парите 2021 и Residential Forum 2021.

Имахме един много ползотворен и наситен месец, в който на моменти бяхме дори по-устойчиви от компютрите и телефоните си. Вярваме, че въпреки изключителната динамика на пазара, винаги ще Ви предоставяме най-качествeната услуга в сферата на недвижимите имоти в България.

Брокери на месец май са:

Яна Янчева е един от членовете на екипа на Luximmo, които споделят знанията и уменията си със своите колеги без никакво колебание и бързо печелят доверието и уважението на хората, с които работят. Тя е предпочитан партньор на множество инвеститори, има изградена мрежа от контакти с български и чуждестранни клиенти и е професионалист, който работи с желание и неспирна мотивация. Разгледайте цялото портфолио на Яна тук!

Христо Вълчев стартира традиционно силния летен период с голям брой сделки по цялото ни Южно Черноморие. Като един от най-опитните консултанти в района, той има установени контакти с утвърдени инвеститори, които предлагат имоти ново строителство в близост до красиви пясъчни плажове. Свържете се с него за консултация и анализ на актуалния на ваканционни имоти! Разгледайте цялото портфолио на Христо Вълчев тук!

Любин Чаков и неговият професионализъм са доказателство, че когато до себе си имате специалист с опит, важните решения се вземат по-лесно. В портфолиото му ще откриете както хитовия проект ново строителство Boutique Residence на входа на Южен парк, така и елегантни завършени апартаменти в Лозенец, Изток и други предпочитани райони на столицата. Вижте всички оферти на Любин Чаков тук!

Кръстьо Бойчев e доказан мениджър на екип, търговец с нюх и опит и човек, които умело съчетава множество дейности в едно. В портфолиото му ще откриете качествени имоти под наем на отлични локации в столицата, както и просторни и луксозно обзаведени многостайни апартаменти за продажба. Вижте всички оферти на Кръстьо Бойчев тук!

Светозар Димитров разполага с изключително богато портфолио от оферти както в самия център на Варна, така и по много предпочитаното Северно Черноморие. Светозар работи с разнообразен профил от купувачи, които избират Балчик, Св.Св. Константин и Каварна заради чистотата и спокойствието им, а той прилага цялата си експертиза, за да улесни процеса по придобиването на имота. Вижте всички оферти на Светозар тук!

Светослав Друмев е един от най-дългогодишните мениджъри в Luximmo и е част от компанията от самото й създаване. Част от неговия екип са били едни от най-добрите търговци на агенцията и всички те споделят, че голяма част от успехите им се дължат на добрия пример и безупречното менторство на Светослав Друмев. Той работи с ключови клиенти на компанията и продължава да защитава ежедневно Luximmo стандарта на обслужване. Вижте всички оферти от портфолиото на Светослав Друмев тук!

Йоана Донковска е пример за последователност, постоянство, търпение и стремеж всяка задача да бъде изпълнена максимално добре. Тя работи бързо, ефективно и мотивирано и често се лишава от личното си време, за да бъде от помощ на своите клиенти при заплетени имотни казуси. Запознайте се подробно с цялото портфолио на Йоана Донковска тук!

Спасияна Жезанова ще изслуша Вашите нужди и желания, няма да спести време и усилия да подбере най-подходящите оферти за Вас и ще Ви преведе през целия процес по придобиването на новия имот с вещината на опитен специалист. Харизматична личност с неизчерпаема енергия, Спасияна е човек, който не прави компромис с услугата, която предлага. Запознайте се с цялото й портфолио тук! -

Ралица Емилова успя да наложи името си на пазара на недвижими имоти в Пловдив за по-малко от година. Тя подхожда с ентусиазъм и желание към всяка задача, не се колебае да черпи опит от колеги с дългогодишни кариери в бранша, работи успешно с наложени инвеститори. Клиентите я избират за свой консултант заради нейната последователност и лично отношение. Разгледайте цялото портфолио на Ралица Емилова тук!

Николай Казаков е сред консултантите на Черноморието, които познават всеки един курорт в детайли и може да Ви препоръча идеалното място, на което да закупите своя летен дом. В портфолиото му ще откриете луксозни имоти в Несебър, Свети Влас и Поморие. Вижте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова има няколко удивителни проекта ново строителство сред своите оферти. Локациите са столичните квартали „Изгрев“, „Малинова долина“ и „Бояна“. Ако се интересувате от истински качествено жилище, което да закупите при най-добри цени и условия, Ивета ще Ви консултира, използвайки всичките си знания, умения и компетенции. Вижте всички оферти на Ивета Тодорова тук!

Ивайло Бозаджиев има толкова разнообразно портфолио, че без значение какъв имот търсите в Пловдив или района, той ще може да Ви съдейства. Той има сериозен опит в работата с български и чуждестранни клиенти, познава града под тепетата отлично и ще Ви предложи цялостно обслужване, включващо и множество следпродажбени услуги. Запознайте се с цялото портфолио на Ивайло тук!

Сузи Кийсел е консултантът на Luximmo, който работи най-много с немскоговорящите ни клиенти. Те традиционно имат интерес към нашето Черноморие, а в портфолиото на Сузи има страхотни оферти, които често отговарят идеално на тяхното търсене. Сузи е усмихната личност, която практикува професията си с желание и това бързо печели симпатиите и доверието на клиентите й. Вижте всички нейни оферти тук!

Добринка Николова е един от най-изявените търговци на офис „Цар Иван Асен“. Тя предлага голям брой първокласни проекти ново строителство, консултира клиентите си, демонстрирайки професионализъм и практикува нелеката брокерска професия с голяма отдаденост. Запознайте се с всички оферти на Добринка Николова тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти