LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец май 2021

LUXIMMO

03.06.2021

Май беше месецът на многото официални почивни дни, но не и за нашия екип професионалисти, който винаги е в темпото на пазара. Ускорение e думата, която описа ситуацията през изминалите седмици. За нея говориха и най-изявените имотни специалисти, сред които Невена Стоянова и Никола Стоянов, които участваха на двете най-значими събития за бранша на недвижимите имоти – Шумът на парите 2021 и Residential Forum 2021.

Имахме един много ползотворен и наситен месец, в който на моменти бяхме дори по-устойчиви от компютрите и телефоните си. Вярваме, че въпреки изключителната динамика на пазара, винаги ще Ви предоставяме най-качествeната услуга в сферата на недвижимите имоти в България.

Брокери на месец май са:

Яна Янчева е един от членовете на екипа на Luximmo, които споделят знанията и уменията си със своите колеги без никакво колебание и бързо печелят доверието и уважението на хората, с които работят. Тя е предпочитан партньор на множество инвеститори, има изградена мрежа от контакти с български и чуждестранни клиенти и е професионалист, който работи с желание и неспирна мотивация. Разгледайте цялото портфолио на Яна тук!

Христо Вълчев стартира традиционно силния летен период с голям брой сделки по цялото ни Южно Черноморие. Като един от най-опитните консултанти в района, той има установени контакти с утвърдени инвеститори, които предлагат имоти ново строителство в близост до красиви пясъчни плажове. Свържете се с него за консултация и анализ на актуалния на ваканционни имоти! Разгледайте цялото портфолио на Христо Вълчев тук!

Любин Чаков и неговият професионализъм са доказателство, че когато до себе си имате специалист с опит, важните решения се вземат по-лесно. В портфолиото му ще откриете както хитовия проект ново строителство Boutique Residence на входа на Южен парк, така и елегантни завършени апартаменти в Лозенец, Изток и други предпочитани райони на столицата. Вижте всички оферти на Любин Чаков тук!

Кръстьо Бойчев e доказан мениджър на екип, търговец с нюх и опит и човек, които умело съчетава множество дейности в едно. В портфолиото му ще откриете качествени имоти под наем на отлични локации в столицата, както и просторни и луксозно обзаведени многостайни апартаменти за продажба. Вижте всички оферти на Кръстьо Бойчев тук!

Светозар Димитров разполага с изключително богато портфолио от оферти както в самия център на Варна, така и по много предпочитаното Северно Черноморие. Светозар работи с разнообразен профил от купувачи, които избират Балчик, Св.Св. Константин и Каварна заради чистотата и спокойствието им, а той прилага цялата си експертиза, за да улесни процеса по придобиването на имота. Вижте всички оферти на Светозар тук!

Светослав Друмев е един от най-дългогодишните мениджъри в Luximmo и е част от компанията от самото й създаване. Част от неговия екип са били едни от най-добрите търговци на агенцията и всички те споделят, че голяма част от успехите им се дължат на добрия пример и безупречното менторство на Светослав Друмев. Той работи с ключови клиенти на компанията и продължава да защитава ежедневно Luximmo стандарта на обслужване. Вижте всички оферти от портфолиото на Светослав Друмев тук!

Йоана Донковска е пример за последователност, постоянство, търпение и стремеж всяка задача да бъде изпълнена максимално добре. Тя работи бързо, ефективно и мотивирано и често се лишава от личното си време, за да бъде от помощ на своите клиенти при заплетени имотни казуси. Запознайте се подробно с цялото портфолио на Йоана Донковска тук!

Спасияна Жезанова ще изслуша Вашите нужди и желания, няма да спести време и усилия да подбере най-подходящите оферти за Вас и ще Ви преведе през целия процес по придобиването на новия имот с вещината на опитен специалист. Харизматична личност с неизчерпаема енергия, Спасияна е човек, който не прави компромис с услугата, която предлага. Запознайте се с цялото й портфолио тук! -

Ралица Емилова успя да наложи името си на пазара на недвижими имоти в Пловдив за по-малко от година. Тя подхожда с ентусиазъм и желание към всяка задача, не се колебае да черпи опит от колеги с дългогодишни кариери в бранша, работи успешно с наложени инвеститори. Клиентите я избират за свой консултант заради нейната последователност и лично отношение. Разгледайте цялото портфолио на Ралица Емилова тук!

Николай Казаков е сред консултантите на Черноморието, които познават всеки един курорт в детайли и може да Ви препоръча идеалното място, на което да закупите своя летен дом. В портфолиото му ще откриете луксозни имоти в Несебър, Свети Влас и Поморие. Вижте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова има няколко удивителни проекта ново строителство сред своите оферти. Локациите са столичните квартали „Изгрев“, „Малинова долина“ и „Бояна“. Ако се интересувате от истински качествено жилище, което да закупите при най-добри цени и условия, Ивета ще Ви консултира, използвайки всичките си знания, умения и компетенции. Вижте всички оферти на Ивета Тодорова тук!

Ивайло Бозаджиев има толкова разнообразно портфолио, че без значение какъв имот търсите в Пловдив или района, той ще може да Ви съдейства. Той има сериозен опит в работата с български и чуждестранни клиенти, познава града под тепетата отлично и ще Ви предложи цялостно обслужване, включващо и множество следпродажбени услуги. Запознайте се с цялото портфолио на Ивайло тук!

Сузи Кийсел е консултантът на Luximmo, който работи най-много с немскоговорящите ни клиенти. Те традиционно имат интерес към нашето Черноморие, а в портфолиото на Сузи има страхотни оферти, които често отговарят идеално на тяхното търсене. Сузи е усмихната личност, която практикува професията си с желание и това бързо печели симпатиите и доверието на клиентите й. Вижте всички нейни оферти тук!

Добринка Николова е един от най-изявените търговци на офис „Цар Иван Асен“. Тя предлага голям брой първокласни проекти ново строителство, консултира клиентите си, демонстрирайки професионализъм и практикува нелеката брокерска професия с голяма отдаденост. Запознайте се с всички оферти на Добринка Николова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти