LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец септември 2021

LUXIMMO

01.10.2021

През последните години пазарът на имоти изобилства от неизвестни величини и предизвикателства, но уравнението не спира да се радва на повече от позитивен резултат за всички участници. Щастливи сме, че в периода на здравна, енергийна и политическа криза успяваме да ви предоставим най-добрата подкрепа не само в професионално, но и в човешко отношение. Благодарим Ви за доверието, за нас е удоволствие! Брокери на месец септември са:

Смело можем да твърдим, че дисциплината и ентусиазма на Спасияна Жезанова играят важна роля в интензивното й израстване в професията. Спасияна е консултант, който с удоволствие ще бъде с Вас от самото начало до самия край на процеса по придобиването на нов имот. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Йоана Донковска е сред най-успешните консултанти на офис Вишнева. Постоянството, мотивацията и търпението при работата й с всеки клиент са еталон за Luximmo стандарт в обслужването. В богатото й портфолио ще откриете една от емблематичните сгради ново строителство в столицата Cherkovna Residence, в която ще откриете просторен мезонет за продажба и първокласни търговски помещения на самия вход на метростанция. Запознайте се с всички оферти на Йоана Донковска тук!

Офис мениджърът на Банско, чието присъствие в класацията Брокер на месеца отдавна не е изненада, е Димитър Джибин. И през септември той успя да натрупа голям брой успешни сделки както с български, така и с чуждестранни клиенти. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Аделина Матеева е поредният представител на морската столица в класацията ни. Аделина до такава степен разбира и удовлетворява желанията на клиентите си, че почти сме убедени, че притежава супер сили. Но всъщност всичко е вследствие на безупречно отношение и дисциплина. В лицето на Аделина може да очаквате един професионалист, готов да открие идеалния дом за Вас на красивото ни Северно Черноморие. Вижте всички нейни оферти тук!

Със своето задълбочено познаване на пазара и установени дългогодишни отношения с партньори и ключови клиенти, смело можем да заявим, че Константин Калъчев е пример за професионализъм в истинската му форма. Перфекционист в работата, Константин притежава портфолио, което е събрало множество знакови имоти в столицата. Разгледайте го тук!

Христо Вълчев със своя голям брой сделки по цялото ни южно Черноморие отново е част от класацията „Брокер на месеца“. В качеството си на консултант, Христо ефикасно поддържа множество дългогодишни партньорства и умело успява да спечели всеки нов клиент със своите детайлни познания за имотния пазар в Бургас и региона. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Светозар Димитров все по-успешно гради сфера на влияние във Варна, което му помага да постига и своите цели, свързани с високи нива на продажби. Светозар е доказателство, че добрият пример никога не остава незабелязан – клиентите го избират за свой консултант заради приветливото отношение, коректността, професионализма и дългогодишна му практика. Разгледайте цялото портфолио на Светозар тук!

Филип Беличенов несъмнено е човек, отдаден на работата си и работещ неуморно в полза на своите клиенти. Филип притежава безпогрешен нюх за нуждите и желанията на всеки клиент, в следствие на което отсрещната страна му гласува доверие, което той успява да оправдае с труд и компетенция. Разгледайте всичките оферти на Филип тук!

„Домът не е място, а чувство!“ Това е девизът на Диана Любенова, която този месец заема своята заслужена позиция в класацията ни. Професионалист в работата си, Диана ще откликне на всяка Ваша нужда с индивидуален подход и стриктна последователност, която бързо ще позволи мечтания от Вас имот да се превърне в реалност. Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Диана тук!

Този месец в класацията ни влиза още един представител на офис Банско. Паолина Желязкова познава отлично местния пазар и ще Ви бъде от огромна полза при търсене на жилище в най-посещавания ни ски курорт. Нейната енергичност, харизма и отдаденост към работата й помагат да печели клиенти и да постига нови върхове. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

За този месец Красимир Йорданов успя да реализира завиден брой сделки както на градския пазар във Варна, така и в близките курорти. Като завършен специалист в продажбите на премиум имоти, Красимир печели доверието на клиенти и инвеститори с коректност, отлични комуникационни и организационни умения, както и изключително внимание към всеки един детайл. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Христо Робев постига изключителните си резултати в продажбите и отдаването на имоти под наем благодарение на своята амбиция за постоянно развитие. Енергичен и изключително фокусиран върху детайлите, той е готов да намери за всеки свой клиент ‘’точния имот’’. Вижте всички негови оферти тук!

Мариана Стефанова е един от опитните ни консултанти в град Пловдив. Разполага с богато портфолио, а множеството доволни клиенти са показателни за качеството й на работа. Тя винаги залага на професионалното заснемане на своите имоти и безупречната им презентация. Вижте цялото портфолио на Мариана тук!

Любин Чаков, брокерът с най-много клиентски референции за 2020г., за пореден път е в нашата месечна класация. Любин непоколебимо върви към покоряването на нови върхове, като задълбочената експертиза и бързата му адаптивност във всяка една ситуация са основните инструменти, които му позволяват да надгражда своите успехи. Вижте всички негови оферти тук!

В класацията отново попада брокер от Черноморското крайбрежие - Силвия Гочева. С над 10-годишен опит и множество спечелени отличия на Годишните награди на компанията, Силвия е повече от доказал се консултант – тя е гръбнака на екипа във Варна. Като регионален мениджър на Luximmo Finest Estates Черноморско крайбрежие, Силвия продължава да изумява с лидерските си качества и най-висок клас обслужване на своите клиенти. Вижте всички нейни оферти тук!

Станислав Андреев е едно от последните попълнения в морския ни екип. За краткото време в агенцията успя да оправдае очакванията на своите мениджъри, а дори да ги надмине. Той е доста стриктен към себе си и не би допуснал компромис с качеството си на предлаганата от него услуга. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Оглавяващият екипа ни в дунавския град Видин Стефан Филаретов за пореден път доказва, че той е човекът, на когото клиентите могат да се доверят при търсенето на имот в северозапада. Гордеем се, че той част от екипа ни и че неуморно работи за налагането на бранда в района на Видин. Вижте всички негови оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти