LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец септември 2019

LUXIMMO

02.10.2019

Последното четиримесечие на годината традиционно е много силен период за продажбите на недвижими имоти, но септември надмина всички наши очаквания! Този месец сме изключително горди с постиженията на колегите ни от цялата страна, които успяха да защитят с професионализъм и високи резултати името на Luximmo!

За пореден път доказахме защо бяхме удостоени с отличието „Най-добра агенция в България“ на International Property Awards 2018 и заявяваме отговорно, че и занапред ще Ви предоставяме най-качествената услуга в сферата на недвижимите имоти.

А отличниците на септември са:

Йоана Донковска, която се наложи като изключителен специалист в продажбата на имоти ново строителство и завоюва мястото си сред шампионите на месеца благодарение на най-новият мащабен проект в портофолиото на нашата корпоративна група – Verde. Йоана е мотивиран млад професионалист, който обслужва със сърце и усмивка всеки свой клиент. Запознайте се с портфолиото й тук!

Яна Янчева е едно от най-разпознаваемите лица на Luximmo с дългогодишен опит и изключително коректен подход при работата с продавачи и купувачи. Нейните задълбочени познания на пазара бързо печелят доверието на всеки клиент и я превръщат в желан ментор на всеки млад професионалист. Вижте всички нейни оферти тук!

Любин Чаков върви уверено към защитаване на миналогодишната си титла „Брокер на годината“. Големият проект в неговото портфолио се казва RuHouse, но сред офертите му ще откриете още много атрактивни имоти в столицата. Запознайте се подробно с тях тук!

Евгени Златев е не просто регионален мениджър на Варна и региона, но и доказан специалист, който познава задълбочено местният пазар. В портфолиото му присъстват както градски така и ваканционни имоти, внимателно селектирани, за да задоволят изискванията на любителите на качествения живот в морската столица. Вижте всички негови оферти тук!

Кристина Георгиева извървя триумфално пътя от „млада надежда“ към истински професионалист в областта на недвижимите имоти. Нейният хъс и отдаденост не останаха незабелязани от клиентите, които с удоволствие й се доверяват в търсенето си на нов дом. Запознайте се подробно с нейното портфолио тук!

Диана Любенова е едно от лицата на офис „Витоша“, които неизменно са част от класацията Брокер на месеца и има защо. „Царицата на офисите“ е човекът, който бързо и ефективно ще намери дом за Вашия бизнес, който да съкрати съществено пътя до Вашия успех. Вижте всички оферти на Диана тук!

Христо Вълчев може да се похвали не само с голям брой продажби този месец, но и с факта, че имот от неговото портфолио привлече вниманието на едно от най-популярните предавания за имоти във Великобритания. Разгледайте всички негови оферти и предположете кой може да бъде той!

Стоян Пейчинов е ново лице в редиците на Luximmo. Той даде твърда заявка за успех още в първите месеци след постъпването си в компанията, а един от факторите, които му дават предимство в работата, е техническото му образование. Инж. Пейчинов придобива магистърска степен „Строителство на сгради и съоръжения” и индивидуална специализация в „Инвестиции в недвижимите имоти“ в УАСГ, което му позволява да отговори на всеки клиентски въпрос, свързан с техническите специфики на даден имот. Вижте цялото му портфолио тук!

Знаковият проект в портфолиото на Юлита Гърбева се казва Via Bulgaria, a големият му успех доведе и до Via Bulgaria 2. Двете знакови сгради, разположени на бул. България, привлякоха интересът на купувачите с огромния си инвестиционен потенциал, а Юлита помогна на всеки клиент с професионален съвет, за да избере той точния имот за неговите нужди. Запознайте се с цялото портфолио на Юлита Гърбева тук!

Сергей Каршаев е един от младите професионалисти в екипа на офис „Мария Луиза“, Варна и усилената му работа през септември го нареди сред отличниците на месеца. Сергей е отзивчив и усмихнат, а клиентите му се доверяват поради внимателният му подход и коректното му отношение. Вижте цялото му портфолио тук!

Пепи Куцарова е брокер с дългогодишен опит. Специализира предимно във ваканционните имоти по южното ни Черноморие, но може да Ви бъде изключително полезна и ако търсите имот в Бургас. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Филип Николов впечатлява клиентите със своя усет към качествения живот и знае кой имот бързо ще осигури подобен живот на неговите клиенти. Топ проектът в негото портфолио е Trakia Residence, разположен на метри от Paradise Center. Луксозната сграда предоставя страхотна възможност за закупуване на жилище с цел собствено ползване или доходна инвестиция. Вижте всички оферти от портфолиото на Филип Николов тук!

Чавдара Георгиева е още един от консултантите на офис Бургас, които си заслужиха място в класацията Брокер на месец септември. Младата дама е безкомпромисен професионалист, който познава в детайли местния пазар, а клиентите бързо откриват в нейно лице доверен партньор по пътя към покупката на нов дом. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Михаела Донковска е носител на две отличия от Годишните награди на Luximmo за 2018 и с много постоянство продължава да показва завидни резултати и през настоящата година. Най-големият проект сред офертите й е Bissera Residence до столичния парк Гео Милев – сграда, която веднага след премиерата си даде заявка за бестселър на 2019. Вижте всички оферти от портфолиото на Михаела тук!

Накрая, но не на последно място, е още един блестящ кадър на офис Бургас. Станислав Славов наложи своето име в компанията чрез високите си резултати, постигнати благодарение на няколко големи проекта. Сред тях се открияват Sarafovo Park Houses, които са идеален избор за дом в близост до морето. Разгледайте подробно портфолиото на Станислав тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти