Брокери на месец септември 2019

LUXIMMO

02.10.2019

Последното четиримесечие на годината традиционно е много силен период за продажбите на недвижими имоти, но септември надмина всички наши очаквания! Този месец сме изключително горди с постиженията на колегите ни от цялата страна, които успяха да защитят с професионализъм и високи резултати името на Luximmo!

За пореден път доказахме защо бяхме удостоени с отличието „Най-добра агенция в България“ на International Property Awards 2018 и заявяваме отговорно, че и занапред ще Ви предоставяме най-качествената услуга в сферата на недвижимите имоти.

А отличниците на септември са:

Йоана Донковска, която се наложи като изключителен специалист в продажбата на имоти ново строителство и завоюва мястото си сред шампионите на месеца благодарение на най-новият мащабен проект в портофолиото на нашата корпоративна група – Verde. Йоана е мотивиран млад професионалист, който обслужва със сърце и усмивка всеки свой клиент. Запознайте се с портфолиото й тук!

Яна Янчева е едно от най-разпознаваемите лица на Luximmo с дългогодишен опит и изключително коректен подход при работата с продавачи и купувачи. Нейните задълбочени познания на пазара бързо печелят доверието на всеки клиент и я превръщат в желан ментор на всеки млад професионалист. Вижте всички нейни оферти тук!

Любин Чаков върви уверено към защитаване на миналогодишната си титла „Брокер на годината“. Големият проект в неговото портфолио се казва RuHouse, но сред офертите му ще откриете още много атрактивни имоти в столицата. Запознайте се подробно с тях тук!

Евгени Златев е не просто регионален мениджър на Варна и региона, но и доказан специалист, който познава задълбочено местният пазар. В портфолиото му присъстват както градски така и ваканционни имоти, внимателно селектирани, за да задоволят изискванията на любителите на качествения живот в морската столица. Вижте всички негови оферти тук!

Кристина Георгиева извървя триумфално пътя от „млада надежда“ към истински професионалист в областта на недвижимите имоти. Нейният хъс и отдаденост не останаха незабелязани от клиентите, които с удоволствие й се доверяват в търсенето си на нов дом. Запознайте се подробно с нейното портфолио тук!

Диана Любенова е едно от лицата на офис „Витоша“, които неизменно са част от класацията Брокер на месеца и има защо. „Царицата на офисите“ е човекът, който бързо и ефективно ще намери дом за Вашия бизнес, който да съкрати съществено пътя до Вашия успех. Вижте всички оферти на Диана тук!

Христо Вълчев може да се похвали не само с голям брой продажби този месец, но и с факта, че имот от неговото портфолио привлече вниманието на едно от най-популярните предавания за имоти във Великобритания. Разгледайте всички негови оферти и предположете кой може да бъде той!

Стоян Пейчинов е ново лице в редиците на Luximmo. Той даде твърда заявка за успех още в първите месеци след постъпването си в компанията, а един от факторите, които му дават предимство в работата, е техническото му образование. Инж. Пейчинов придобива магистърска степен „Строителство на сгради и съоръжения” и индивидуална специализация в „Инвестиции в недвижимите имоти“ в УАСГ, което му позволява да отговори на всеки клиентски въпрос, свързан с техническите специфики на даден имот. Вижте цялото му портфолио тук!

Знаковият проект в портфолиото на Юлита Гърбева се казва Via Bulgaria, a големият му успех доведе и до Via Bulgaria 2. Двете знакови сгради, разположени на бул. България, привлякоха интересът на купувачите с огромния си инвестиционен потенциал, а Юлита помогна на всеки клиент с професионален съвет, за да избере той точния имот за неговите нужди. Запознайте се с цялото портфолио на Юлита Гърбева тук!

Сергей Каршаев е един от младите професионалисти в екипа на офис „Мария Луиза“, Варна и усилената му работа през септември го нареди сред отличниците на месеца. Сергей е отзивчив и усмихнат, а клиентите му се доверяват поради внимателният му подход и коректното му отношение. Вижте цялото му портфолио тук!

Пепи Куцарова е брокер с дългогодишен опит. Специализира предимно във ваканционните имоти по южното ни Черноморие, но може да Ви бъде изключително полезна и ако търсите имот в Бургас. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Филип Николов впечатлява клиентите със своя усет към качествения живот и знае кой имот бързо ще осигури подобен живот на неговите клиенти. Топ проектът в негото портфолио е Trakia Residence, разположен на метри от Paradise Center. Луксозната сграда предоставя страхотна възможност за закупуване на жилище с цел собствено ползване или доходна инвестиция. Вижте всички оферти от портфолиото на Филип Николов тук!

Чавдара Георгиева е още един от консултантите на офис Бургас, които си заслужиха място в класацията Брокер на месец септември. Младата дама е безкомпромисен професионалист, който познава в детайли местния пазар, а клиентите бързо откриват в нейно лице доверен партньор по пътя към покупката на нов дом. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Михаела Донковска е носител на две отличия от Годишните награди на Luximmo за 2018 и с много постоянство продължава да показва завидни резултати и през настоящата година. Най-големият проект сред офертите й е Bissera Residence до столичния парк Гео Милев – сграда, която веднага след премиерата си даде заявка за бестселър на 2019. Вижте всички оферти от портфолиото на Михаела тук!

Накрая, но не на последно място, е още един блестящ кадър на офис Бургас. Станислав Славов наложи своето име в компанията чрез високите си резултати, постигнати благодарение на няколко големи проекта. Сред тях се открияват Sarafovo Park Houses, които са идеален избор за дом в близост до морето. Разгледайте подробно портфолиото на Станислав тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти