LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец август 2022

LUXIMMO

01.09.2022

Сбъдваме мечти, събираме хора и домове, какво по-вдъхновяващо от това? Изпратихме август, които остави след себе си удовлетворението от добре свършената работа, а резултатите са рекордни. Гордеем се с всеки член на своя екип, защото всеки е на мястото си и всеки знае защо е точно там!

Отбелязахме и старта на продажбите в два големи проекта, които вярваме, че ще се превърнат в събитието на есента на софийска градска сцена – RuHouse 2 и Boutique Residence – Okinawa. Големи неща предстоят. Благодарим Ви за доверието!

А консултантите, които се отличиха през август са:

Димитър Джибин е правилният човек, към когото може да се обърнете, когато търсите имот в Банско и региона. Той е от хората, които бързо ще запомните заради приветливото отношение и лекотата, с които работи. В професионален план Димитър винаги се стреми да защитава интересите на клиентите си и държи на персоналното отношение, което от своя страна му помага да изгради дългосрочни взаимоотношения с хората, които са му се доверили. Вижте всички негови оферти тук!

Диана Любенова бележи изключително силен месец на продажби. Тя за пореден път доказа своите качества на търговец, еднакво добре усъвършенстван в предлагането както на ново строителство, така и на завършени имоти. Диана е специализиран консултант в предлагането на бизнес имоти, като удовлетворява нуждите както на малки бизнес начинания, така и на големи компании. Този месец тя успя да реализира сделка на стойност над 1 милион евро, като направи свой клиент щастлив собственик на нова къща със страхотна локация в столицата. Разгледайте всички оферти на Диана тук!

Като един отдаден на работата си специалист, който е вдъхновение и пример за всеки начинаещ брокер, Константин Калъчев е един от най-изявените търговци на офис Витоша, а вечният му устрем към постижения за пореден път успява да му извоюва почетно място в класацията „Брокер на месеца“. В работата си Константин залага на прозрачност, лоялност и точност в комуникацията. Умел посредник при преговори, способен да скъси дистанцията и да спечели доверието на своите клиенти, които от своя страна не се колебаят да го препоръчат и на други потенциални клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

За пореден месец Любин Чаков е част от най-добрите консултанти в агенцията ни. Гордо отстояващ ценностите на LUXIMMO, Любин обслужва безупречно клиентите си, предоставя им задълбочени анализи на пазара и винаги се стреми да подобри качеството им на живот. Той умее бързо да разбира нуждите им и да им спести време и средства по пътя към новия дом. Вижте всички оферти на Любин тук!

Още от присъединяването си към екипа на LUXIMMO преди 2 години, Илияна Братованова не спира да покорява нови и нови върхове. Тя е консултант, който разполага с опитно око за наистина качествени имоти, а веднъж станат ли част от нейното портфолио, те бързо намират своя нов горд собственик. Клиентите откриват в нейно лице доверен специалист, който с лекота ги съпровожда през целия процес на покупка на нов дом. Вижте всички нейни оферти тук!

Едно от най-лъчезарните лица на офис “Вишнева”, Цветелина Петрова, постигна завидни резултати този месец. Като млад професионалист, тя печели доволни и верни клиенти чрез прецизност в работата и умело прилага добрите практики в бранша, присъщи за LUXIMMO. В нейното портфолио ще откриете впечатляващи имоти за продажба и под наем, в които лесно ще припознаете своя нов дом. Вижте офертите на Цветелина тук!

Стефан Консулов е един от консултантите с най-дългогодишна практика в бранша. Той работи с увереността на многото сделки зад гърба си и винаги знае от какво се нуждаят клиентите, за да бъдат доволни от неговото обслужване. Стефан е последователен и мотивиран и избирайки го за Ваш консултант, може да разчитате, че всичките му знания и умения ще бъдат използвани във Ваша полза. Вижте всички негови оферти тук!

Камен Славов е мотивирана личност и безупречен професионалист. Той притежава качества, които му позволяват бързо да разбере нуждите на своите клиенти и да ги удовлетвори, а лекотата, с която решава всеки имотен казус, е ненадмината. Камен е лицето, на което може да се доверите, когато имате нужда от консултант, който да открие правилния ваканционен имот за Вас. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Варна е представена и от Цветина Дачевска-Вукич, която този месец работи усилено, за да си осигури място в класацията „Брокер на месеца“. В професионален план Цветина е амбициозна дама, която отделя изключително внимание на детайлите и работи с вдъхновение и мотивация, за да улесни максимално процеса по придобиване на жилище. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Албена Икономова бележи нови кариерни върхове и този август се нарежда сред най-добрите търговци на месеца. Тя има зад гърба си множество успешни сделки и винаги откликва с лична ангажираност и ентусиазъм на нуждите на своите клиенти. Сред нейните предложения със сигурност има какво да Ви заинтригува. Запознайте се с тях тук!

Поздравления и за Паолина Желязкова, която е дисциплиниран консултант, който всеки месец защитава високите стандарти за професионализъм, присъщи за LUXIMMO. Тя си заслужи място в класацията ни благодарение на своята всеотдайност в работата, адаптивност в променящия се пазар и непрестанен стремеж към информираност. Доверявайки се на Паолина, Вие избирате не само консултант, а човек, който с огромно удоволствие ще намери Вашия мечтан дом, защото обича професията си. Вижте всички нейни оферти тук!

Христо Вълчев успя да докаже своите завидни и безспорни търговски умения, като затвърди мястото си в класацията „Брокер на месеца“. Като един безкомпромисен професионалист, Христо е доказал се през годините консултант, който поддържа дългосрочни партньорски взаимоотношения с множество строително-инвестиционни компании, които му гласуват пълно доверие за продажбите на най-новите си проекти. Вижте портфолиото му тук!

Ана Николова доказва постоянно своя професионализъм и за пореден месец отбелязва отлични резултати. Като един еталон за професионално отношение, Ана се старае да гради и защитава репутацията си на опитен консултант както в продажбите на градски имоти във Велико Търново, така и в района. Вижте портфолиото на Ана тук!

Радина Пирева-Димитрова от офис Бургас успя да постигне завидни резултати през август. Неспирният й стремеж за обогатяване на опита и професионалните й качества не остават незабелязани от клиентите, които тя с лекота съпровожда през целия процес на покупка на имот. Запознайте се с всички оферти на Радина тук!

Христо Робев е едно от лицата на офис Бургас, които неизменно са част от класацията „Брокер на месеца“ и има защо. Той е амбициозен, изключително фокусиран върху детайлите и избирайки го за свой консултант, гарантирано ще получите изчерпателни отговори на всеки свой въпрос. Христо е винаги готов да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Вижте портфолиото му тук!

Видин също участва в класацията „Брокер на месеца“ благодарение на Стефан Филаретов. Като едно от най-разпознаваемите лица на местния пазар, Стефан е Вашият доверен партньор по пътя към покупката както на жилищен, така и бизнес имот в региона. Той вярва, че клиентът печели време и пари благодарение на правилната и навременна информация, с която той винаги се стреми да разполага. Вижте цялото портфолио на Стефан тук - http://luxi.im/s.filaretov

Последователност и търпение са двете най-ярки качества, които описват Александра Кацарова, а положените усилия и този месец ѝ спечелват място в класация на най-добрите търговци. Тя е дисциплиниран консултант, който отдава цялото си внимание на клиентите и винаги защитава техните нужди и желания. Запознайте се с портфолиото на Александра тук!

Юлита Гърбева бележи силен август месец и за пореден път доказва качествата си на умел търговец и специалист. Зад гърба си тя има множество сделки, по време на които успешно е защитила интересите на своите клиенти и е спомогнала за безпроблемното протичане на покупко-продажбата. Избирайки Юлита за Ваш консултант, гарантирано избирате изключително компетентно отношение и обслужване. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Теодора Иванова демонстрира огромно желание и потенциал да усвои всяка една тънкост на професията. Този месец тя реализира значителен оборот от сделки в Бургас и региона, като нестихващата ѝ жажда за развитие не остана незабелязана от доволните клиенти и партньори, които ѝ се довериха. Вижте портфолиото на Теодора тук!

Цвети Димова е от консултантите, които разчитат на интуитивност при работата с клиенти и са винаги готови да отделят необходимото време, за да разберат нуждите им и да им съдействат подобаващо. Точно тази отдаденост и професионализъм ѝ позволяват за пореден месец да осъществи сериозен брой сделки и да сбъдне имотните мечти на своите клиенти. Вижте офертите на Цвети тук!

Ивета Тодорова извлече максимума от месеца, осигурявайки си място в месечната ни класация. Целеустремена и винаги готова да помогне на клиентите си да намерят своя нов дом, Ивета е роден победител. За нея от ключово значение са спестяването на време и усилия във всеки един етап на покупко-продажбата. Запознайте се със цялото портфолио на Ивета тук!

Яна Янчева за пореден път заема почетно място в класацията „Брокер на месеца“. И тази година тя ще се стреми да постигне 12 месечни отличия – тя е целенасочен професионалист, който умело защитава ценностите на LUXIMMO и с лекота ще намери Вашия нов дом, ако решите да й се доверите. Вижте всички оферти на Яна тук!

Спасияна Жезанова притежава необикновеното качество да запали с енергията си всеки, с който общува. Тя е винаги усмихната и се стреми да е информирана за всичко, случващо се на динамично променящия се имотен пазар, което днес ѝ извоюва място в класацията ни. В лицето на Спасияна ще откриете отговорен консултант, който е готов да реши всеки заплетен казус, за да превърне мечтания от Вас имот в реалност. Вижте всички оферти на Спасияна тук!

Владимир Митков е брокерът, който може да реализира мечтата Ви всеки уикенд да се наслаждавате на пистите в Боровец. Като отговорен консултант по продажбите в едни от най-впечатляващите комплекси в курорта, Владимир работи бързо, ефективно и лесно разбира какъв имот би удовлетворил желанията на всеки един клиент. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Катя Иванова е консултант, който притежава позитивизъм и харизма, които ѝ помагат да печели доверието на клиентите и ѝ спечелват място в класацията „Брокер на месеца“. Катя е изпълнителна и постоянна в работата си и това ѝ позволява безпроблемно да изгради добро портфолио и ценни контакти в сферата на недвижимите имоти. Вижте всички нейни оферти тук!

С всеки изминал месец Юлиана Димитрова вдига летвата на своите цели и постига все по-високи нива на продажби, което ѝ позволява да гради сфера на влияние в столицата и разбира се, ѝ спечелва място в класацията ни. Юлиана е доказателство, че клиентите оценяват коректността и приветливото отношение, а адаптивността ѝ във вечно променящия се пазар на имоти е несравнима. Вижте всички нейни оферти тук!

Симона Жекова е млада дама, която наистина обича професията си и това личи в нейната работа. Тя е водена от амбицията, постоянството и неспирния стремеж за обогатяването на професионалните си качества. Клиентите намират в нейно лице доверен специалист, който с лекота ги съпровожда през целия процес на покупка или наемане на желания имот. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти