LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец октомври 2022

LUXIMMO

01.11.2022

Колко важно е да сме будни! Да знаем. Да можем. Да се стремим към повече и по-далече. Мотивацията, по-светлото, което предстои, са нашите движещи сили. Прилагаме ги всеки ден, защото обичаме това, което правим и си личи. То бива признато от колеги и партньори, както и от утвърдени международни институции като International Property Awards, които за втори път оцениха с 5 звезди обслужването, което предлагаме на клиентите си. Всяка награда и признание се дължи на огромната отдаденост на нашия екип. Консултанти, които са самия стандарт Luximmo – безкомпромисни професионалисти, естети, хора с визия и отношение към красивото. Гордеем се с всеки един от тях, а най-добрите през октомври бяха:

Юлиана Димитрова съчетава много дейности в едно, но винаги успява да работи с мотивация и усмивка, защото обича това, което прави. Този месец част от портфолиото й стана и един от най-мащабните жилищни комплекси в София, който предизвика огромен интерес сред купувачите. Юлиана има дълбоки познания за продажбите както на завършени имоти, така и на такива „на зелено“ и разполага с търпението и уменията да Ви преведе безпроблемно по пътя към новия дом. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Симона Жекова е консултант, който бързо разбира нуждите на своите клиенти и с желание използва цялата си експертиза, за да открие идеалния дом за тях. Симона е човекът, към когото може да се обърнете, когато имате нужда от дом на красивото ни Южно Черноморие. Тя е човек, който ще заслужи доверието Ви и ще Ви спести време и средства по пътя към идеалния имот край вълните. Разгледайте цялото портфолио на Симона тук!

Отдадеността на Яна Янчева винаги води до отлични резултати и този месец не е по-различен. Яна е безупречен професионалист, който разполага с богата експертиза и е винаги готов да оправдае доверието Ви, оставяйки траен спомен със своята информираност, ефективност и усмивка. Яна е доказан във времето специалист, който винаги е високо ценен от своите клиенти. Вижте цялото и портфолио тук!

В класацията ни този месец има още едно ярко дамско присъствие - Паолина Желязкова от офис Банско. Тя е харизматична личност, която дължи успеха си на стриктната последователност, която демонстрира, както и на умението ѝ да гради и поддържа множество дългогодишни партньорства. Паолина обслужва с лекота голям брой клиенти и умело удовлетворява исканията и нуждите на всеки един от тях, и позитивните отзиви доказват това. Вижте цялото портфолио на Паолина тук!

Цветелина Петрова бързо успя да се превърне в разпознаваемо име сред консултантите на Luximmo. Тя работи с нестихваща мотивация, обслужва клиентите си бързо и ефективно, съветва ги умело и им предоставя актуални анализи на пазара, в който избират да купуват или продават. Тя е дисциплинирана и отдадена на професията си, а това винаги води до високи резултати. Разгледайте цялото портфолио на Цветелина тук!

Христо Вълчев продължава да трупа търговски успехи и през октомври. Умението на Христо да отговоря с лекота на всеки клиентски въпрос неминуемо е една от най-добрите му черти. Той е ерудирана личност, която ще Ви изслуша и в най-кратък срок ще удовлетвори всяка Ваша нужда, свързана с имот, защото смята, че най-доброто, което може да постигне един консултант, е да направи живота на клиентите си по-добър. Вижте цялото му портфолио тук!

Мария Хлебарова отново заслужи своето място в класацията „Брокер на месеца“. Тя е изискана дама с отлично портфолио от оферти както в центъра на столицата, така и в най-търсените квартали. Работи с финес, усет към детайла и безупречна прецизност, щом става въпрос за документация. Мария ще отговори подробно на всеки Ваш въпрос и ще Ви напътства умело по пътя към мечтания дом. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Усърдната работа на Диана Любенова, която е част от офис „Витоша“, и този месец и спечелват място в класацията „Брокер на месеца“. Тя е всестранно развита личност с отношение към красивото и избирайки я за консултант, тя ще Ви посрещне с усмивка, ще отговори изчерпателно на всеки Ваш въпрос и ще даде всичко от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Разгледайте цялото портфолио на Диана тук!

Светoслав Друмев е дългогодишният мениджър на офис „Витоша“, а клиентите, който му се доверяват многократно са десетки. Той защитава стандарта Luximmo всеки ден и е един от консултантите в нашите редици, които служат за вдъхновение на всеки млад брокер в екипа. Безкомпромисен професионализъм, безупречно обслужване и отношение, което кара клиентите да го препоръчват отново и отново. Вижте портфолиото на Светослав Друмев тук!

Станислав Андреев за пореден път присъства в месечната ни класация за високи търговски постижения. Това стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на големия опит на Станислав в сферата на недвижимите имоти и неговата безупречна професионална репутация в Бургас и региона. Той е всеотдаен към работата си, а ентусиазмът и готовността да отговори на очакванията на всеки клиент му гарантират много успешни сделки. Вижте портфолиото на Станислав тук!

Ивайло Бозаджиев, част от екипа ни в Пловдив, реализира завиден брой сделки и успя да превърне желанията на своите клиенти в реалност. С дълъг опит в сферата на търговията, Ивайло знае, че коректността към клиентите е от първостепенна важност, както и професионалното отношение и информираност. В работата си държи на прозрачност, коректност и спазване на сроковете на поетите ангажименти. Не се колебайте да се свържете с него, ако се интересувате от имот в красивия град под тепетата. Вижте цялото му портфолио тук!

Илияна Братованова за пореден път заема почетно място в класацията ни. Тя се отличава с отлични комуникационни умения и бързо печели доверието на всеки един клиент. Тя постоянно се стреми към усъвършенстване и е изключително мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите си. Избирайки Илияна за Ваш брокер, гарантирано взимате правилната първа стъпка към една успешна имотна сделка. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Кръстьо Бойчев e сред консултантите в нашите редици, които имат огромен брой успешно разрешени имотни казуси зад гърба си. Той е последователен в работата си, изключително информиран и изцяло запознат със спецификите на имотния пазар в столицата. Може да се доверите на богатия му опит, а той ще Ви докаже, че покупката на нов дом винаги е приятно преживяване, ако имате истински специалист на своя страна. Разгледайте цялото портфолио на Кръстьо Бойчев тук!

Виолета Михайлова е доказан професионалист в предлагането на ваканционни имоти. Портфолиото й е богато и в него ще откриете прекрасни предложения по Южното ни Черноморие – къщи и апартаменти с прекрасни морски гледки, които да Ви очакват през всички топли месеци от годината. Разгледайте цялото портфолио на Виолета Михайлова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти