LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец октомври 2021

LUXIMMO

01.11.2021

Сър Томас Уотсън казва, че за да успеете, трябва сърцето Ви да е във Вашата работа и Вашата работа да е в сърцето Ви. В отминалия труден месец работихме повечко от всякога със сърцата си, така че постигнахме най-добрите си резултати и за първи път имаме 22 брокера, които са отличени за невероятно високи постижения.

Високият клиентски интерес за покупка на имоти продължава да изпреварва предлагането на пазара. Не се колебайте да направите добра сделка и се свържете с наш консултант, за да получите най-професионалната брокерска услуга в България!

А брокери на месец октомври са:

Яна е един от най¬-дипломатичните специалисти в агенцията ни, който се отличава с познания за пазара на имоти в цяла България. Тя е изключителен консултант, отлично владеещ няколко езика, и утвърден специалист в предлагането не само на завършени имоти, но и на ново строителство. Яна винаги успява да намери правилен подход към всеки клиент и категорично можем да заявим, че е абсолютен експерт в това, което прави. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Дисциплината и ентусиазмът на Илияна Братованова са основите в професионалната ѝ кариера като брокер, които ѝ позволяват да постигне своите успехи. Тя е организирана личност с персонален подход към всеки клиент. Илияна залага на търпението и вниманието към детайла, в следствие на което печели доверието на клиентите си. Цялото портфолио на Илияна може да намерите тук!

За пореден месец Йоана Донковска успява да се докаже като брокер, заслужаващ адмирации. Успехът ѝ се дължи на постоянна мотивация за работа и отличното обслужване, което получават всички нейни клиенти. В услугите, които Йоана предлага, тя се стреми да създава дългосрочни работни отношения и да съдейства напълно с всеки казус. Разгледайте цялото ѝ портфолио тук!

Диана Любенова е едно от лицата на офис „Витоша“, които неизменно са част от класацията Брокер на месеца и има защо. Тя е всестранно развита личност с отношение към красивото и избирайки я за консултант, тя ще Ви посрещне с усмивка, ще отговори изчерпателно на всеки Ваш въпрос и ще даде всичко от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Разгледайте цялото портфолио на Диана тук!

И през този октомври високите обороти на офис Банско са факт, а усърдната работа на Паолина Желязкова със сигурност е допринесла за това. С харизматичното си излъчване и отличното познание на местния пазар , тя несъмнено ще Ви бъде от полза. Паолина ще откликне на всяка Ваша нужда с ентусиазъм и разбиране, независимо дали търсите жилище за собствено ползване или за инвестиция. Цялото й портфолио може да видите тук!

В класацията ни този месец има още едно ярко дамско присъствие – Кристина Георгиева от Централен офис, София. Завидният й успех се дължи на стриктната последователност, която прилага. Тя е млад професионалист, който умело защитава ценностите на Luximmo и несъмнено опрaвдава доверието на всеки един клиент. Запознайте се с портфолиото на Кристина тук!

И този месец българското Черноморие е търсена дестинация за имотния пазар. Като един от най-опитните консултанти в района, Христо Вълчев с лекота обслужва голям брой клиенти и умело удовлетворява исканията и нуждите на всеки един от тях. Той е уважаван специалист, който познава в детайли имотния пазар в Бургас и региона, поддържа множество дългогодишни партньорства с водещи инвеститори и е виден пример за опитен брокер. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Константин Калъчев работи отдадено и е едно от най-разпознаваемите лица в Luximmo Finest Estates още от самото създаване на компанията. Той е вдъхновение и пример за всеки начинаещ брокер - широката сфера на влияние, дълбоката експертиза, спортсменския дух и вниманието към детайла са само част от ключовите умения, които той притежава. Най-вече Константин се отличава с отлични комуникационни умения и чувството на доверие, което винаги успява да изгради у всеки един клиент. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Като специалист в продажбите на имоти в най-високия сегмент на пазара, Мария Хлебарова заслужено получава титлата „Брокер на месеца“ за октомври. Мария е енергична личност и безупречен професионалист, за нея не съществува имотен казус, който не може да бъде разрешен с лекота. Тя постоянно се стреми към усъвършенстване и е изключително мотивирана да се бори за удовлетвореността на клиентите си. Вижте всички нейни оферти тук!

Гордеем се с факта, че можем да наречем Гергана Цанкова наш колега. Вечният ѝ устрем към постижения за пореден път успява да ѝ извоюва почетно място в класацията ни Брокер на месеца. Гергана печели доверието на клиентите си със своята откритост, лоялност и точност в комуникацията – тя е умел посредник при преговори, способен да накара и двете страни да се почувстват комфортно и с извлечени ползи. Запознайте се с цялото портфолио на Гергана Цанкова тук!

Въпреки че е сред новите попълнения в офис Бургас, Христо Робев успява да надмине всички очаквания, влизайки в класацията ни „Брокер на месеца“ за трети пореден месец! Христо дължи този хеттрик на своята уравновесеност и на способността си лесно да комуникира с хората, което му позволява да разбере изключително бързо нуждите на клиентите. В работата си държи на прозрачност на действията и отговорност към поетите ангажименти. Вижте всички негови оферти тук!

Ева Джибина за пореден път присъства в месечната ни класация „Брокер на месеца“. Това високо и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на големия опит на Ева в сферата на недвижимите имоти и нейната безупречна професионална репутация в Банско и региона. Подхождайки с усмивка и позитивизъм към всеки клиент, тя бързо успява да скъси дистанцията и да спечели доверието на своите клиенти, които от своя страна не се колебаят да я препоръчат и на други потенциални клиенти. Вижте цялото портфолио на Ева Джибина тук!

Ивета Тодорова успя отново да реализира голям брой продажби в най-луксозните новостроящи се сгради в София. Отношението към естетиката и качествения живот са ѝ присъщи и тя с лека ръка ги пренася в своята работа. Тя е един от първите старши консултанти в компанията, които са се превърнали и в успешни тийм лидери. Разгледайте портфолиото на една от най-изисканите дами в редиците на Luximmo тук!

Една от най-харизматичните личности в Luximmo отново е Брокер на месеца. Работеща на високи обороти, Спасияна Жезанова е човек, който ще оправдае доверието Ви и ще остави траен спомен със своята енергичност, професионализъм и усмивка. С други думи, Спасияна Жезанова е брокер, който не прави компромис с услугата, която предлага. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Светла Стойкова е поредното доказателство за това, че целенасочените усилия винаги се възнаграждават. Тя си заслужи място в класацията този месец, благодарение на своята адаптивност, желание за информираност и последователност в работата. Светла е мотивиран брокер, който винаги е високо ценен от своите клиенти. Разгледайте портфолиото ѝ тук!

Поздравления и за Радина Пирева-Димитрова от Офис Бургас, която за втори път получава признанието за най-успешен брокер на месеца. Радина е изключително отдадена на работата си, разполага с отлична дисциплина и притежава комуникационни умения, които ѝ позволяват да съпроводи клиентите си през целия процес на покупка на имот. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Този месец и Мариана Стефанова успя да извлече максимума от възможностите на имотния пазар в Пловдив и региона. Благодарение на богатата си експертиза и неспирното желание за професионално развитие Мариана несъмнено успява да спечели доверието на клиентите си, а с отношението към детайла и търпението, което прилага, да ги превърне в дългогодишни такива. Запознайте се с цялото ѝ портфолио тук!

Стоян Пейчинов продължава да трупа търговски успехи и през октомври. Възползвайки се от техническото си образоване, инж. Пейчинов с лекота отговоря на всеки клиентски въпрос, свързан с техническите специфики на даден имот, а и не само. Той е ерудирана личност, която ще Ви изслуша и в най-кратък срок ще удовлетвори всяка Ваша нужда, защото смята, че най-доброто, което може да постигне един консултант е да направи живота на клиентите си по-добър. Вижте цялото му портфолио тук!

Любин Чаков е най-редовният носител на титлата „Брокер на месеца“. Той винаги дава 100% от себе си за всеки клиент, известен е със своята точност и коректност при извършване на сделките, а гъвкавостта му при решаването на проблеми е ненадмината. Избирайки Любин за Ваш консултант, ще получите изключително компетентно и професионално отношение. Вижте цялото му портфолио тук!

И този месец Ивайло Бозаджиев демонстрира впечатляващи резултати. В стремежа си винаги да е професионално информиран, Ивайло познава града под тепетата като на длан и винаги е в готовност да предложи цялостно професионално обслужване, включващо и множество следпродажбени услуги. Вижте цялото му портфолио тук!

Още със своето присъединяване към офис Luximmo Варна през 2021 г., Катя прави летящ старт и поставя висока летва за очакванията към себе си. Комбинацията от професионализъм, отдаденост към работата и атрактивно портфолио, което привлича купувачите, ѝ помага да грабне титлата Брокер на месеца за октомври. Катя е прецизен консултант, с дълбоки познания за местния пазар и е отличен пример за добрите отношения, които един брокер трябва да има с клиентите си. Вижте всички оферти на Катя тук!

Виолета Михайлова този месец се утвърди като един от най-добрите търговци в офис Бургас. Виолета владее няколко езика на отлично ниво, което ѝ позволява да печели доверието на множество чуждестранни клиенти. Тя е роден лидер и целеустремено се труди за постигането на нови висоти. В работата си залага на търпение, последователност и спазване на високите фирмени стандарти. Вижте всички оферти на Виолета тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти