LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец октомври 2020

LUXIMMO

31.10.2020

Този месец единственият успех, който има значение, е да опазим здравето! Благодарим на колегите, които въпреки трудностите, не спряха да работят. Благодарим, на тези, които докато се бореха с коварния вирус, не спряха да работят дистанционно! Респект и се пазете, заедно можем да се справим!

Брокери на месец октомври са:

Кристина Георгиева бележи поредица от силни месеци със завидни търговски постижения. Все повече реномирани инвеститори й поверяват своите нови проекти, а тя успява безпроблемно да изгради дългосрочни професионални отношения, основани на доверие, с клиенти и партньори. Кристина е амбициозна дама, адаптивна личност, която лесно се приспособява към вечно променящия се пазар на имоти и високите й нива на продажби го доказват. Вижте всички нейни оферти тук!

Истинският професионалист не позволява нищо да му попречи да бъде максимално полезен на своите клиенти и Любин Чаков го доказва. Той не спира да работи във всякакви условия и да предоставя най-добрата възможна услуга, защитавайки името на Luximmo. Tой е целеустремен и винаги мотивиран експерт, който познава пазара и винаги превежда с усмивка своите клиенти през пътя, водещ до новия им дом. Запознайте се с цялото портфолио на Любин тук!

Христо Вълчев е пример, че летният сезон не е единственото благоприятно време за сделки край морето, ако наистина разбираш от работата си. Мениджърът на екипа ни в град Бургас работи еднакво успешно на градския пазар в южния морски град както и в заобикалящите го курорти, които привличат купувачи от страната и чужбина. Ако се интересувате от летен дом в Слънчев бряг, Созопол, Св.Влас, Христо ще Ви запознае с най-атрактивните предложения и ще се съобрази с Вашите индивидуални нужди и желания. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Яна Янчева вече е емблематична фигура в редиците на Luximmo. Настоящ носител на титлата „Брокер на годината“, тя разпределя времето си между продажби в цялата страна и менторство на нови брокери в компанията. Професионалист с дългогодишен опит, множество изградени партньорства и дълбоки познания за имотния пазар, Яна никога не забавя темпото си на работа, независимо от ситуацията и обстоятелствата. Вижте всички нейни оферти тук!

Димитър Джибин е пример, че когато си добър в това, което правиш, не се влияеш от обстоятелствата - дори когато работиш в курорт, дори когато има пандемия, дори когато ситуацията се променя динамично и непредвидимо. Димитър е наложено и разпознаваемо име на пазара на жилищни и ваканционни имоти в Банско и региона. Той е от хората, които вярват в успеха, обичат родното си място и с огромно удоволствие показват красотите му на своите клиенти от близо и далеч. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска е част от класацията „Брокер на месеца“ 14 месеца поред! Изключителното постижение Йоана дължи на своята нестихваща мотивация за работа и безупречното обслужване, което всички нейни клиенти получават. Те на свой ред не се колебаят да я препоръчат и така тя не спира да демонстрира професионализъм и да сбъдва мечти, свързани с качествени нови домове. Запознайте се с цялото портфолио на Йоана тук!

Каквото и да напишем за Константин Калъчев ще бъде малко – един от най-стабилно представящите се консултанти не през изминалия месец или година, а десетилетие. Емблематично лице в редиците на Luximmo, професионалист, който винаги е даван за пример, щом се отнася до стил на работа, ниво на оборот и изграждане на дългросрочни отношения и партньорства с клиенти и колеги. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Акостираме и във Варна, за да отличим Светозар Димитров за изключително доброто му представяне през октомври. В портфолиото му ще откриете луксозни комплекси на първа линия море, панорамни пентхауси, красиви къщи – пълен набор от домове, които ще Ви потопят в красотата и спокойствието на Северното Черноморие. Светозар Димитров познава района, познава имотния пазар и ще се постарае да разпознае и от какво се нуждаете като клиенти, за да Ви заведе до неговия праг. Вижте всички негови оферти тук!

Никoлай Георгиев от офиса ни в Бургас е ново попълнение в редиците ни, което бързо усвои модела на работа на Luximmo. Той се учи постоянно, държи да бъде информиран и бързо реагира на промените в динамично развиващия се имотен пазар по Южното Черноморие. В портфолиото му ще откриете апартаменти и къщи в добри локации и невероятни морски гледки. Вижте всички негови оферти тук!

Десислава Цветкова след силния си септември набра още повече скорост през октомври. Тя не спира да се усъвършенства като професионалист, да трупа портфолио от едни от най-впечатляващите домове в столицата, да гради сфера на влияние и дългосрочни партньорства. Десислава е търпелив човек, които постига целите си с последователност, дисциплина и отдаденост в работата. Вижте всички нейни оферти тук!

Участието на Диана Любенова в класацията „Брокер на месеца“ отдавна не е изненада. Тя подхожда с внимание към всеки клиент, който търси нов дом за себе си или своя бизнес. Всестранно развита личност с отношение към красивото, Диана обича работата си и това си личи от високите нива на продажби, които тя поддържа постоянно. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Спасияна Жезанова е един от най-изявените търговци в офис Luximmo „Вишнева“. Тя притежава неизчерпаем заряд за работа, а личните й качества допринасят за високите й професионални постижения. Спасията обича динамика в ежедневието си, разнообразните казуси, които разрешава за своите клиенти, не я натоварват, а точно обратното – мотивират я да покаже най-доброто, на което е способна. Вижте всички нейни оферти тук!

Ева Джибина бележи пореден силен месец през 2020 година. Тя работи еднакво добре с български и чуждестранни клиенти, отговаря изчерпателно на всеки въпрос, влага усилия и време в разрешаването на всеки сложен имотен казус. Ева подхожда с усмивка и позитивизъм към всеки клиент, който й се довери, предлага му разнообразни имоти, запознава го с пазарните условия и затваря сделката с нужния професионализъм. Вижте всички нейни оферти тук!

Високите резултати и на Паолина Желязкова затвърждават абсолютната доминация на офис Банско през октомври. Като част от младия екип от консултанти, който Димитър Джибин е събрал, Паолина е решена винаги да бъде максимално полезна на клиентите, които й се доверяват. В портфолиото й ще откриете перфектни за инвестиция имоти, както и качествените жилища, които да превърнете в дом, сгушен в полите на Пирин. Вижте всички оферти на Паолина тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти