LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месеца ноември 2022

LUXIMMO

01.12.2022

Ноември отмина и вече със сигурност стана ясно, че навлизаме в нов етап на пазара на недвижими имоти. Етап, в който сделките ще се случват с преговори между двете страни, етап, в който да имате подготвен специалист на своя страна е абсолютно задължително, за да бъдат защитени интересите Ви.

Ние в LUXIMMO винаги сме смятали, че най-ценният актив за компанията ни, е екипът, който сме събрали. Проактивни, информирани специалисти, които подхождат с внимание към всеки клиент и казус и защитават репутацията на агенцията с отдаденост и любов към професията. Връчването на Годишните ни награди е след броени дни и тогава ще отличим най-високите търговски постижения за 2022, но сега изпратихме ноември, а най-добрите този месец бяха:

Една от тайните на успеха на Илияна Братованова са отличните контакти с инвеститори, с които тя разполага, което ѝ позволява бързо да намери точния имот за клиентите, които търсят първокласно ново строителство. Илияна е консултант с високи постижения и уникален набор от умения. Тя не просто продава имоти, а чупи рекорди. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Без изненада, и този месец Любин Чаков отново присъства в месечната ни класация. Това високо и стабилно ниво на продажби се дължи най-вече на големия опит на Любин в сферата и на неговата безупречна професионална репутация на столичния имотен пазар. Клиентите избират неговата енергия, професионализъм и лично отношение в обслужването. Той отделя време, за да разбере от какво наистина се нуждаят клиентите му, като споделя знанията и опита си в индустрията, за да бъде процеса при покупка или продажба безпроблемен. Вижте цялото портфолио на Любин Чаков тук!

Никола Чолаков е консултантът с главно „К“, който ще направи дори и невъзможното, за да получат клиентите му най-добрия резултат, в най-кратки срокове. Никола е винаги в крак с текущите пазарни условия и предлага професионална асистенция и искрени насоки относно целия процес по продажбата или покупката на дом в Гърция. Вижте цялото му портфолио тук!

С отлични познания за област Банско и изключителни знания за пазара, Димитър Джибин осигурява персонализирано отношение за всеки от своите клиенти. Този месец той взима участие в класацията ни, благодарение на професионализма и увереността, с която работи. Димитър безпроблемно ще Ви преведе през целия процес, ще действа с лекота и ще остави трайно чувство на увереност у Вас, че той работи през цялото време във Ваш най-добър интерес. Вижте цялото му портфолио тук!

Филип Николов разполага с нужните качества, за да разчете какъв имот би удовлетворил дадено търсене и инвестира време и усилия в бързото му откриване. Подробните познания на Филип за софийския пазар и неговата отдаденост са ненадминати в местната индустрия за недвижими имоти. Със своята висока етика и непоколебима последователност, спокойно можете да разчитате на неговите услуги, когато търсите жилищен имот. Вижте портфолиото на Филип тук!

Красимир Йорданов един от представителите на офис Варна, които затварят страницата на поредния успешен месец. Поддържането на високи нива на продажби през годините е дало на Красимир увереността на опитен консултант и му е спечелило лоялна клиентска база, което несъмнено е допринесло за развитието на агенцията ни на Черноморието. Красимир е всеотдайна личност и е винаги готов да предостави отлично обслужване, за да гарантира, че клиентите му ще бъдат удовлетворени. Вижте портфолиото му тук!

Неспирният устрем на Гергана Цанкова към нови кариерни постижения за пореден път ѝ спечелва почетно място в класацията ни. Гергана е консултант, който бързо печели доверието на клиентите си, благодарение на своята прецизност и прозрачност в комуникацията – тя е умел посредник, който бихте искали да имате на своя страна в случай на тежки и продължителни преговори. Запознайте се с цялото портфолио на Гергана Цанкова тук!

Синоним на професионализъм и отдаденост към професията – така може да опишем Константин Калъчев. Неговият дългогодишен опит и неуморен труд му помагат да изгради безупречна репутация и да заслужи адмирации от множество доволни клиенти. Избирайки Константин за Ваш консултант, се доверявате на човек, който умело играе ролята на свързващото звено между клиента и успешната сделка с имот. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Успехите на Аделина Матеева са завидни през ноември. Безупречните ѝ умения в ролята на консултант й позволяват непрестанно да постига и надминава целите си, което винаги се оценява. Тя обича професията си и се стреми да остави трайно впечатление у клиентите си със своя трудолюбив и ентусиазиран подход на работа. Вижте цялото портфолио на Аделина тук!

Яна Янчева отново се нарежда сред първенците този месец. Тя работи с лоялност към клиента, превръщайки откриването на мечтания имот в свое призвание. Освен способен търговец, Яна е и ментор на следващото поколение имотни експерти, като им предава добрите практики в бранша. Сред нейното портфолио със сигурност ще откриете интригуващи предложения, вижте ги тук!

Винаги подхождайки професионално, Спасияна Жезанова е консултант, популярен със своята ясна и открита комуникация, непоклатима работна етика и положително отношение във всеки аспект. Спасияна е фокусирана и непоколебима в стремежа си да надхвърля очакванията на клиентите си, и месец ноември не е по-различен. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Отминалият месец бе повече от успешен за Цветина Дачевска-Вукич от офис Варна, която с високо ниво на професионализъм, увереност и уравновесеност успя да заеме почетно място в класацията Брокер на месеца. Клиентите ѝ я намират за отдаден професионалист и приятелски настроен човек, който споделя тяхното вълнение при търсенето на нов дом и винаги е готова да помогне, използвайки своите знания и богат опит. Вижте цялото ѝ портфолио тук!

Изкусен естет и доказано успешен търговец, Юлиана Димитрова притежава личностни и професионални качества, с които изпъква като един от най-изявените консултанти на LUXIMMO. Винаги работеща почтено и с усмивка, Юлиана разбира нуждите на своите клиенти, с което заслужено печели тяхното доверие. В портфолиото ѝ са едни от най-впечатляващите домове, предлагани от LUXIMMO, разгледайте ги тук!

Паолина Желязкова е професионален консултант, част от офис Банско, който има дарбата да види най-забележителните аспекти на имота и да даде практически съвети как да се презентира така, че да се постигне най-добър резултат. Избирайки Паолина за свой консултант може да сте сигурни, че целият процес на продажба ще протече гладко и безпроблемно. Вижте цялото портфолио на Паолина тук!

Най-важното в работата на Стоян Пейчинов е изграждането на доверие между него и клиентите, за да може те да се чувстват комфортно по време на цялата сделка. Стоян е проактивен, когато се захваща с нещо и винаги ще отдели и от личното си време, за да постигне най-забележителните резултати с интерес на своите клиенти. Вижте портфолиото му тук!

Неуморният труд на Камен Славов отново му отрежда място сред най-добрите брокери за изминалия месец. Клиентите се впечатляват от неговата експедитивност и отговорност към поетите ангажименти, а той с лекота ги съпровожда през всички етапи на сделката с имот. Открийте красотата на Варна и региона сред предложенията на Камен, където ще намерите изумителни имоти за продажба и наем по Северното Черноморие. Вижте цялото му портфолио тук!

Амбициите и търговските успехи на Борислава Танева, която е част от офис Русе, ѝ гарантират титлата „Брокер на месеца“ за ноември. Борислава е силно мотивирана личност и работи усърдно, за да осигурява обслужване по стандарта LUXIMMO на клиенти в крайдунавския град. Ако търсите консултант, който да превърне Вашето търсене в своя мисия, то Борислава е специалистът, към когото да се обърнете. Вижте офертите ѝ тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти