Брокери на месец ноември 2019

LUXIMMO

02.12.2019

В последните месеци на 2019 конкуренцията за титлата Брокер на годината се изостря неимоверно. В края на декември ще разберем кой е бил най-успешният консултант в редиците на Luximmo, но едно е сигурно – резултатите и през ноември са повече от задоволителни.

Първа през ноември е Йоана Донковска. Тя не спира да покорява челните места всеки месец, което се дължи на комбинация от професионализъм, отдаденост към работата и атрактивно портфолио, което привлича купувачите. Йоана ще Ви запознае подробно с хитови проекти като Comfort Residence – Симеоновско, Cherkovna Residence и Verde!

Любин Чаков също може да се похвали със завидно портфолио, като топ проектът в него, RuHouse, си заслужи и номинация за Сграда на годината за 2019 . Може да гласувате за RuHouse тук!

Любин трупа експертиза както в продажбите на ново строителство така и в предлагането на завършени имоти, което го превръща в мултифункционален специалист. Вижте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова отново е част от екипа на Luximmo и е по-мотивирана от всякога. Тя продължава да продава успешно изключително атрактивния нов проект, разположен до парк „Възраждане“, който привлече клиентите с добрата си локация и изгодни цени. Ивета си е спечелила множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване в сферата на недвижимите имоти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Филип Николов винаги успява да остави добри впечатления във всички клиенти, с които работи, а те с голямо удоволствие го препоръчват. Филип специализира в работата с чуждестранните ни клиенти, има широк мироглед, а в работата си е прецизен и последователен. Вижте всички предложения от неговото портфолио тук!

Юлита Гърбева е елегантна дама и абсолютен професионалист в продажбата на имоти в премиум сгради – проектът Via Bulgaria 2 го доказава. Нейният подход винаги е съобразен с клиента, тя търпеливо изслушва всяко негово желание и нужда и селектира най-доброто, което актуалният пазар предлага. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Ангел Соколов от офис „Варненчик“, Варна отново се завръща в класацията на брокерите с най-високи постижения. Ангел има дълбоки познания за местния пазар, които се дължат на дългогодишния му опит, а в портфолиото му присъстват както ваканционни така и градски имоти. Запознайте се подробно с тях тук!

Евгени Златев за пореден път е из най-успешните консултанти на месеца. Носителят на наградата „Брокер на годината за 2018“ от имотния портал Imoti.net е отличен пример за лично отношение към клиентите, които не спират да му се доверяват години наред. Разгледайте всички предложения от портфолиото на Евгени тук!

Още един регионален мениджър е част от класацията ни този месец – Христо Вълчев от офис Бургас. Той успешно съчетава управлението на своя екип с директната си работа с клиенти, а постигнатите резултати за повече от добри. Вижте цялото му портфолио тук!

Бургас е представен и от една стилна дама, която вече се доказа на местния пазар, Чавдара Георгиева. Тя стартира кариерата си с отдаване на имоти под наем, но успешно натрупа експертиза в продажбите както на имоти ново строителство, така и да завършени жилища. Запознайте се с всички оферти на Чавдара тук!

Константин Калъчев е емблема сред редиците на Luximmo. Част от екипа на компанията от самото й създаване, Константин е едно от най-разпознаваемите лица на силно конкурентния пазар на недвижими имоти в столицата. Портфолиото му е прекрасен пример за безкомпромисно отношение към естетиката и имоти, представени на клиентите по възможно най-добрия начин. Разгледайте ги тук!

Спасияна Жезанова е консултант, който подхожда към работата си с клиенти не просто с мотивация, а с ентусиазъм. Постоянно израстваща в професията, Спасияна има в портфолиото си забележителни имоти като сграда „Кедър“ в кв. Бъкстон, дело на дизайнерът, носител на множество международни награди, Алекс Ковачев.

Кристина Георгиева не спира да се развива с всеки изминал месец и високите й резултати в продажбите го показват за пореден път. Тя е дисциплиниран млад професионалист, който се стреми към личен подход към всеки клиент и надминаване на поставените цели. Запознайте се с портофлиото й тук!

Приветстваме Михаела Спасова в класацията, благодарение на успешните й продажби в най-новия „зелен“ жилищен комплекс в кв. Витоша. Тя е адаптивна, интуитивна и информирана и бързо успява да предложи на всеки клиент точно това, което той търси. Вижте всички оферти на Михаела тук!

Мариана Стефанова от офис Пловдив е доказателство, че един новосформиран екип като този в града под тепетата, може да бъде фактор на пазара. Мариана е опитен брокер, който има висок стандарт на обслужване, който й носи добри резултати и похвали от доволни клиенти. Вижте цялото й портфолио тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти