LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец ноември 2019

LUXIMMO

02.12.2019

В последните месеци на 2019 конкуренцията за титлата Брокер на годината се изостря неимоверно. В края на декември ще разберем кой е бил най-успешният консултант в редиците на Luximmo, но едно е сигурно – резултатите и през ноември са повече от задоволителни.

Първа през ноември е Йоана Донковска. Тя не спира да покорява челните места всеки месец, което се дължи на комбинация от професионализъм, отдаденост към работата и атрактивно портфолио, което привлича купувачите. Йоана ще Ви запознае подробно с хитови проекти като Comfort Residence – Симеоновско, Cherkovna Residence и Verde!

Любин Чаков също може да се похвали със завидно портфолио, като топ проектът в него, RuHouse, си заслужи и номинация за Сграда на годината за 2019 . Може да гласувате за RuHouse тук!

Любин трупа експертиза както в продажбите на ново строителство така и в предлагането на завършени имоти, което го превръща в мултифункционален специалист. Вижте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова отново е част от екипа на Luximmo и е по-мотивирана от всякога. Тя продължава да продава успешно изключително атрактивния нов проект, разположен до парк „Възраждане“, който привлече клиентите с добрата си локация и изгодни цени. Ивета си е спечелила множество дългогодишни клиенти, които избират нея, когато имат нужда от наистина качествено обслужване в сферата на недвижимите имоти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Филип Николов винаги успява да остави добри впечатления във всички клиенти, с които работи, а те с голямо удоволствие го препоръчват. Филип специализира в работата с чуждестранните ни клиенти, има широк мироглед, а в работата си е прецизен и последователен. Вижте всички предложения от неговото портфолио тук!

Юлита Гърбева е елегантна дама и абсолютен професионалист в продажбата на имоти в премиум сгради – проектът Via Bulgaria 2 го доказава. Нейният подход винаги е съобразен с клиента, тя търпеливо изслушва всяко негово желание и нужда и селектира най-доброто, което актуалният пазар предлага. Вижте всички оферти на Юлита тук!

Ангел Соколов от офис „Варненчик“, Варна отново се завръща в класацията на брокерите с най-високи постижения. Ангел има дълбоки познания за местния пазар, които се дължат на дългогодишния му опит, а в портфолиото му присъстват както ваканционни така и градски имоти. Запознайте се подробно с тях тук!

Евгени Златев за пореден път е из най-успешните консултанти на месеца. Носителят на наградата „Брокер на годината за 2018“ от имотния портал Imoti.net е отличен пример за лично отношение към клиентите, които не спират да му се доверяват години наред. Разгледайте всички предложения от портфолиото на Евгени тук!

Още един регионален мениджър е част от класацията ни този месец – Христо Вълчев от офис Бургас. Той успешно съчетава управлението на своя екип с директната си работа с клиенти, а постигнатите резултати за повече от добри. Вижте цялото му портфолио тук!

Бургас е представен и от една стилна дама, която вече се доказа на местния пазар, Чавдара Георгиева. Тя стартира кариерата си с отдаване на имоти под наем, но успешно натрупа експертиза в продажбите както на имоти ново строителство, така и да завършени жилища. Запознайте се с всички оферти на Чавдара тук!

Константин Калъчев е емблема сред редиците на Luximmo. Част от екипа на компанията от самото й създаване, Константин е едно от най-разпознаваемите лица на силно конкурентния пазар на недвижими имоти в столицата. Портфолиото му е прекрасен пример за безкомпромисно отношение към естетиката и имоти, представени на клиентите по възможно най-добрия начин. Разгледайте ги тук!

Спасияна Жезанова е консултант, който подхожда към работата си с клиенти не просто с мотивация, а с ентусиазъм. Постоянно израстваща в професията, Спасияна има в портфолиото си забележителни имоти като сграда „Кедър“ в кв. Бъкстон, дело на дизайнерът, носител на множество международни награди, Алекс Ковачев.

Кристина Георгиева не спира да се развива с всеки изминал месец и високите й резултати в продажбите го показват за пореден път. Тя е дисциплиниран млад професионалист, който се стреми към личен подход към всеки клиент и надминаване на поставените цели. Запознайте се с портофлиото й тук!

Приветстваме Михаела Спасова в класацията, благодарение на успешните й продажби в най-новия „зелен“ жилищен комплекс в кв. Витоша. Тя е адаптивна, интуитивна и информирана и бързо успява да предложи на всеки клиент точно това, което той търси. Вижте всички оферти на Михаела тук!

Мариана Стефанова от офис Пловдив е доказателство, че един новосформиран екип като този в града под тепетата, може да бъде фактор на пазара. Мариана е опитен брокер, който има висок стандарт на обслужване, който й носи добри резултати и похвали от доволни клиенти. Вижте цялото й портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти