LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец май 2020

LUXIMMO

02.06.2020

И този месец имаме сделка от видео оглед! Пълният рестарт на пазара на имоти в България, новите технологични въведения в бранша и силно мотивираният ни екип дадоха вяра и надежда, че всичко ще бъде по-добре и от преди.

Месец май се отличи с рекордно висока активност при търсенето на ваканционни имоти под наем и за покупка от страна на клиенти българи. Същите бяха и основна група на пазара в големите градове, като там отново се завърна силният интерес към покупки на имоти тип ново строителство.

Нашите консултанти успяха да отговарят бързо и подготвено на промените в търсенето като с най-високи резултати през месец май се отличиха:

Йоана Донковска има абсолютен абонамент за класацията „Брокер на месеца“. Тя традиционно реализира големи обеми продажби ново строителство, консултира клиентите си подробно, отговаряйки на всеки въпрос с търпение и лично отношение. Тя е брокер, който изключително бързо се адаптира към бързопроменящите се условия на работа и успява да бъде максимално полезна на хората, която я избират за свой консултант. Вижте всички нейни оферти тук!

Христо Вълчев и големият оборот от сделки, които той реализира през май, могат да Ви убедят, че българското Черноморие ще бъде много предпочитана дестинация през лятото на 2020 година. Няколко британски издания посочиха Слънчев бряг като мястото, което ще измести голяма част от испанските курорти, принципно любими на жителите на Острова. Голяма част от клиентите на Христо Вълчев бързо разпознаха тази тенденция и побързаха да закупят имот в най-популярния български морски курорт. Запознайте се с цялото портфолио на Христо Вълчев тук!

Николай Казаков също бележи завидни търговски постижения през месец май. Неговата специалност са ваканционните имоти и той работи изключително успешно както с български, така и с чуждестранни купувачи, които се интересуват от летен дом в някой от най-предпочитаните български курорти. Николай е мотивиран специалист, който работи с внимание към нуджите на своите клиенти. Вижте всички негови оферти тук!

Любин Чаков е изключителен специалист, който работи много успешно във всеки един сегмент на имотния пазар. Забележителен търговец, посветен на това непрестанно да усъвършенства уменията си и да отговаря професионално на високите изисквания за обслужване, наложени като стандарт в Luximmo. Освен това Любин с желание помага на по-млади колеги, споделяйки с тях опит и експертиза. Разгледайте всички негови оферти тук!

Ивета Тодорова е една от най-изисканите дами в редиците на Luximmo, която неминуемо пренася в своята работа присъщото си отновение към естетиката и качествения живот. Ивета спечели доверието на едни от най-големите столични инвеститори на проекти ново строителство и за пореден месец успя да реализира голям брой продажби в най-луксозните новостроящи се сгради в София. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Ангел Соколов е истински пример за безспорни търговски качества и дългогодишен опит на пазара, които се използват винаги в полза на клиента. Един от най-уважаваните специалисти в сферата на недвижимите имоти във Варна и областта, Ангел е професионалист, който умее да оправдава очакванията на хората, които му се доверяват, и да скъсява чувствително пътя до прага на новия им дом. Вижте всички негови оферти тук!

Спасияна Жезанова е усмихната и кипяща от енергия. Когато я срещнете, ще я запомните със сигурност, защото ще Ви зареди с присъщия си ентусиазъм. Неуморна, отдадена на професията си, тя винаги ще направи максимума, за да оправдае гласуваното й доверие. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Камен Славов е абсолютната изненада в класацията ни този месец, защото е част от екипа ни ....само от месец. С подобна силна заявка за високи постижения и голям брой продажби, Luximmo влага големи надежди в най-новоти си попълнение в офис Варна. Пожелаваме му да продължава със същия хъс да катери върхове в нелеката брокерска професия. Вижте всички негови оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти