LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец март 2021

Вече можем да потвърдим, че възходящият пазар от началото на 2021 година не е моментно състояние, а съвсем отчетлива тенденция. Работим с информирани продавачи, активни купувачи и инвеститори с ясна идея за бъдещите си проекти, което не просто ни радва, а изисква от нас да вложим целия си професионализъм и експертиза във всяка сделка. Така работят консултантите на Luximmo, последователно и безкомпромисно, а тези, които постигнаха най-високи резултати през март, са:

Любин Чаков е един от консултантите на Luximmo с постоянно висок оборот и по-скоро е изненада да не го видите в класацията Брокер на месеца. Той редовно получава препоръки, обслужва едни от ключовите клиенти на компанията и се стреми да поддържа атрактивно портфолио както със завършени имоти, така и с такива с процес на строеж. Разгледайте всички негови оферти тук!

Една от най-големите сделки на месеца е дело на един мениджър, който оглави цели два офиса в два от най-големите градове в страната – Варна и Бургас. Силвия Гочева не спира да изумява със способността си да съчетава многото си отговорности на лидер на екипите ни по Черноморието и същевременно да продава прекрасни домове. Вижте всички нейни оферти тук!

Христо Вълчев е доказателство, че един лидер управлява най-добре чрез даване на пример, а неговите стабилно високи обороти всеки месец със сигурност показват на какво е способен един опитен брокер с вече установена сфера на влияние. Настъпващият по-топъл сезон предвещава още по-растящ пазар по Черноморието, от който бихте могли да се възползвате максимално, ако се свържете с Христо Вълчев и екипа му. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Диана Любенова е фина дама, която обича професията си и това си личи. Тя работи със замах и завидна енергия и си поставя високи цели всеки месец, които да я мотивират да бъде максимално полезна на своите клиенти и партньори. Потърсете я, ако Вашият бизнес има нужда от нов дом. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Ивета Тодорова бележи пореден силен месец от началото на 2021 година. Тя е специалист, който може лесно да Ви разясни как да се възползвате от възходящия тренд на пазара на имоти, така че следващата Ви сделка да бъде не просто транзакция, а истинско постижение. Вижте всички оферти от портфолиото на Ивета тук!

Йоана Донковска обича да използва своите способности в полза на клиентите си. Тя отделя от личното си време, работи безпроблемно както с утвърдени инвеститори, така с и хора, които купуват своя първи дом и имат нужда от задълбочен анализ на пазара и насоки при вземане на решение за покупка. Разгледайте всички оферти на Йоана тук!

Филип Беличенов се утвърди като един от най-добрите търговци в офис Luximmo „Източни“. Портфолиото му разполага с качествени комплекси ново строителство от едни от най-доказаните инвеститори на българския пазар, което в съчетание с безспорните му качества, му позволява да постига постоянен висок оборот от продажби. Разгледайте всичките оферти на Филип тук!

Юлита Гърбева наскоро пое управлението на офис Luximmo „Вишнева“, което увеличи нейните задължения и отговорности, но през март тя доказа, че преди всичко е безкомпромисно добър търговец. Юлита бързо печели доверието на отсрещната страна и успява да го оправдае с труд, компетенции и отношение. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Яна Янчева вече е изградила дългогодишно доверие с едни от най-големите инвеститорски компании в страната и се е превърнала в техен първи избор за консултант по продажбите на новите им проекти. Тя има дългогодишен опит в преговорите и винаги успява максимално да защити интересите на своите клинти. Вижте всички нейни оферти тук!

Илияна Братованова стартира своя път в Luximmo под менторството на Яна Янчева, но много бързо демонстрира качества, които й позволиха да постига собствени търговски успехи. Тя е организирана личност с подход към всеки клиент. Изслушва внимателно и работи целенасочено, за да спести време и стрес на хората, които са й се доверили. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Мариана Стефанова трупа препоръки от доволни клиенти, а в брокерската професия това е равнозначно на гарантирани бъдещи успехи. Тя работи последователно и търпеливо, което бързо печели симпатиите на всеки човек, който й повери своите нужди, свързани с имоти. Вижте всички оферти от портфолиото на Мариана тук!

Ралица Емилова вече резервира своето участие в класацията на консултантите с най-високи търговски постижения през месеца. Тя е пример, че младежкият ентусиазъм и отдаденост към избраната професия позволяват светкавична реализация и разкриване на поле за още по-големи изяви. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Стоян Пейчинов е консултант, който практикува професията си с нестихваща мотивация. Влага време и усилия в обогатяване на портфолиото си, стреми се към информираност и навременност в действията си и това никога не остава скрито за клиентите, които го търсят многократно при всеки имотен казус. Вижте всички оферти от портфолиото на Стоян тук!

Паолина Желязкова не пропусна възможността да се възползва от силния имотен пазар в Банско през студените месеци и да реализира завиден брой сделки в курорта. Но Паолина е наясно, че Банско е много повече от просто зимен курорт и предлага възможности за отдих през цялата година. Консултирайте се с нея, ако търсите идеалния ваканционен дом в полите на Пирин. Вижте всички оферти на Паолина тук!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти