LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец март 2020

LUXIMMO

02.04.2020

През 13-та фатална година от съществуването на Luximmo, в най-променливия и турболентен месец март, в един от най-предизвикателните периоди в съвременната история консултантите ни за пореден път не отстъпиха и реализираха успехи. И ние се гордеем с тях! Представяме Ви професионалистите, които превъзмогват всяка пречка, за да отговорят на нуджите и желанията на своите клиенти – носителите на титлата „Брокер на месец март“:

Христо Вълчев, мениджър на офис Бургас, оглави тазмесечната класация. Високите му резултати потвърждават тенденцията българите да обърнат поглед към родното Черноморие и покупката на имот там. Да притежавате собствен летен дом вече до голяма степен се свързва и с безопастността за здравето на семейството Ви по време на почивка. А никой не познава по-добре Южното Черноморие от Христо Вълчев. Той с удоволствие ще отговори на всеки Ваш въпрос и ще селектира имоти, които да отговарят на Вашето търсене. Разгледайте цялото му портфолио тук!

Без изненади в класацията виждаме и Яна Янчева, „Брокер на годината 2019“. Тя държи много на безупречната си професионална етика и клиентите го оценяват. Тя беше и един от най-активните консултанти на терен през месец март, провеждайки десетки виртуални огледи за свои клиенти в България и чужбина. Вижте цялото й портфолио тук!

Йоана Донковска също продължава възходящия си тренд на развитие в Luximmo. Абсолютен специалист в продажбите на ново строителство, тя си изгради име на неуморен професионалист, на когото клиентите могат да разчитат във всеки ден и всеки час. Нейната приветлива личност й позволява бързо да скъсява дистанцията и да печели доверието на хората, избрали я за свой брокер. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Любин Чаков за пореден път защити търговските си постижения от предишните месеци. Той е носител на титлата „Брокер на годината 2018“ и много известни и успели българи му се доверяват. Работи с хъс и мотивация при всяка ситуация и бързо намира изход при заплетените имотни казуси, защитавайки интересите на своите клиенти. Запознайте се с всички негови оферти тук!

Михаела Донковска продължи да работи на пълни обороти през март. Обогати портфолиото си с нови оферти, презентира виртуално атрактивните си имоти и реализира търговски успехи. Изключително точна и отзивчива, Михаела е едно от знаковите лица в най-титулувания офис на Luximmo – офис „Вишнева“. Вижте всички оферти на Михаела тук!

Варна също участва в класацията в лицето на Силвия Гочева от офис „Мария Луиза“. Тя е брокер с над 10-годишен опит, напълно запозната с особеностите на пазара на градски имоти във Варна, както и този на ваканционни имоти по Северното Черноморие. Силвия е изключително комуникативна личност, има широка сфера на влияние и истински обича професията си. Всичко това й помага да защитава и доказва репутацията си на истински специалист на пазара на недвижими имоти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти