LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юли 2021

LUXIMMO

02.08.2021

2021-та година категорично ще бъде най-добрата в съвременната история на покупко-продажбите на недвижими имоти. Пазарът по нашето Черноморие се движи с висок темп и вече можем да говорим за завръщане на чуждестранни купувачи. Планинските курорти са също високо атрактивни и добрите имоти се превръщат в успешна сделка буквално часове след листването им на нашите платформи. Луксозният градски пазар е с широко отворени врати за групата българи, живеещи зад граница. И така традиционно ваканционните месеци за едни се превръщат в луда професионална надпревара за други, а най-успешните ни брокери получават признанието на клиенти и колеги.

Христо Вълчев е истински пример за безспорни търговски качества и дългогодишен опит на пазара, които се използват винаги в полза на клиента. Той е последователен и прецизен в работата си. Без значение дали търсите уютен летен дом или покупка с цел инвестиция, той ще даде всичко от себе си за да намери точния имот за Вас. Всички оферти на Христо Вълчев може да видите тук!

Любин Чаков, който за пореден път доказва себе си и отново присъства в класацията Брокер на месеца. Стремежът му винаги е да обслужи всеки един клиент коректно, да защити репутацията си на безкомпромисен професионалист и да заслужи препоръка. Всички негови усилия в тази насока неминуемо дават резултат. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Йоана Донковска е абсолютен експерт в продажбите на имоти ново строителство. Нейният опит като отговорен консултант за мащабни проекти като Cherkovna Residence, Verde и Comfort Residence – Симеоновско й осигури възможността да поеме продажбите и на следващата качествена сграда от портфолиото на ТАСКОВ & СТОЯНОВ, а именно Comfort Residence – Малинова долина. Разберете повече за сградата тук – линк Вижте всички оферти на Йоана Донковска тук!

Яна Янчева е професионалист, устояващ на напрежението и винаги поддържащ високо ниво на обслужване на своите клиенти. С разнообразното си портфолио от оферти в София и страната, Яна винаги може да Ви предложи качествен дом, без значение дали купувате своя първи собствен дом или имате зад гърба си множество инвестиции в имоти. Вижте всички нейни оферти тук! - http://luxi.im/yana-yancheva

Николай Казаков отново бележи завидни търговски постижения през месец юли. В портфолиото му преобладават ваканционните имоти, които се отдават както на краткосрочен, така и на средносрочен и дългосрочен принцип. Работи изключително успешно както с български, така и с чуждестранни клиенти, търсещи летен дом в някой от най-предпочитаните курорти по Южното Черноморие. Вижте всички негови оферти тук!

Радина Димитрова е ново попълнение в екипа на Luximmo, но това не я спира уверено да гради име сред консултантите в агенцията лидер на пазара. Тя е водена от амбицията, постоянството и неспирния стремеж за обогатяването на опита и професионалните си качества. Клиентите намират в нейно лице доверен специалист, който с лекота ги съпровожда през целия процес на покупка на имот. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Илияна Братованова е млад специалист, работещ с вдъхновение и приемащ предизвикателствата. Тя има усет към сделките с имоти от най-висок клас и съвсем на място е отговорен консултант по продажбите в един от най-луксозните комплекси в портфолиото на Luximmo - Paradise Place. Вижте всички оферти на Илияна Братованова тук!

Марияна Стефанова е един от опитните ни консултанти в град Пловдив. Безупречна и взискателна към детайлите, тя ще се постарае да намери ‘’Вашето място’’ и да заслужи доверието Ви. Едни от водещите проекти в портфолиото и е мащабния проект ‘’Томов Плаза’’. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Светозар Димитров е опитен консултант, част от екипа ни в морската столица Варна. Той е изключително дисциплиниран в работата си и клиентите винаги високо оценяват неговата отдаденост. Разполага с богат набор от имоти както за продажба, така и под наем. Портфолиото му е едно от най-богатите за Северното Черноморие. Разгледайте всичките му оферти тук!

Димитър Джибин е най-младият мениджър на офис в Luximmo, но това не му пречи да бъде част от класацията Брокер на месеца почти всеки месец и да управлява екипа си така, че често да бъдат Офис на месеца сред силната конкуренция на всички офиси в страната. Димитър балансира времето си добре, работи ефективно с клиенти и може да накара всеки да се влюби в красивия пирински край. Вижте всички негови оферти тук!

Паолина Желязкова е амбициозна дама, адаптивна личност, която лесно приспособява работата си към вечно променящия се пазар на имоти и високите й нива на продажби го доказват. Познава изключително добре предлаганите имоти в планинския курорт Банско и с радост ще Ви покаже предложенията от своето портфолио и ще използва цялата си натрупана експертиза, за да Ви помогне да вземете правилното решение. Запознайте се с всички нейни оферти тук!

Константин Калъчев е емблематично име сред редиците на Luximmo. Той е абсолютен еталон за професионализъм, отлично и задълбочено познаване на пазара, установени дългогодишни отношения с партньори и ключови клиенти. Високите нива на продажби поддържа и чрез безкомпромисен подбор на портфолио. Всички оферти в него може да разгледате тук!

Аделина Матеева е консултант, който бързо разбира нуждите на своите клиенти и с желание използва цялата си експертиза, за да открие идеалния дом за тях на красивото ни Северно Черноморие. Тя разполага с атрактивни оферти както на градския пазар във Варна, така и в спокойните курорти около морската столица. Разгледайте цялото портфолио на Аделина Матеева тук!

Диана Любенова през последните няколко години намери подходящите офиси за някои от най-успешните компании със седалища в София. Тя е целеустремена, стриктна в работата си и последователна до пълното удовлетворяване на желанията на своите клиенти. Разчита на своевременна осведоменост и дългогодишна експертиза. Вижте всички оферти на Диана Любенова тук!

Росица Владимирова е изключително мотивирана и никога не би направила компромис с нивото на обслужване, което предлага. Тя е винаги любезна и е един от консултантите, на които офис Театър „Иван Вазов“ разчита най-много за реализиране на най-луксозните имоти в своето портфолио. Запознайте се с всички нейни оферти тук! - https://luxi.im/r.vladimirova

Сузи Кийсел от офиса ни в Бургас е усмихната личност, която веднага ще запомните. Тя подхожда с голямо търпение и внимание към исканията на своите клиенти, подбира единствено оферти, отговарящи на критериите им, и се старае да им спести време и ресурси по пътя към мечтания дом. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Спасияна Жезанова може да се похвали със завидни търговски постижения през месец юли, благодарение на своите хъс и ентусиазъм за работа. Отдадена на професията си, с безпогрешен нюх за нуждите и желанията на всеки клиент, тя винаги с усмивка намира решение на всеки имотен казус. Разгледайте цялото портфолио на Спасияна Жезанова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти