LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Брокери на месец юли 2020

LUXIMMO

31.07.2020

Юли месец ни изнедана приятно с напълно възстановен пазар и рекорден обем сделки във всички краища на България. Три от офисите ни - Варна, Бургас и Банско бяха в постоянна конкуренция за най-голям брой реализирани сделки, което затвърди тенденцията на 2020 година за изключително силен ваканционен пазар, диктуван основно от български купувачи и от новия начин на работа "home office" на голяма част от хората. С радост Ви съобщаваме, че един от победители ни в класацията "Брокер на месеца" за втори пореден път има двуцифрен брой сделки, както и че отново имаме обем от сключени сделки с видео огледи. Благодарим Ви за доверието и оставаме тук, за да предоставим най-качественото и ефективно обслужване за Вашите имоти!

Любин Чаков получи отличие по време на Годишните награди на Имоти.нет – ексклузивният комплекс RuHouse, част от неговото портфолио, беше признат за „Имот на годината за 2019“. Любин успя да реализира сделки в RuHouse с голям брой клиенти, сред които някои от най-успелите спортисти на България, хора от обществения и културен живот. Любин винаги печели доверието им със своя доказан професионализъм и запазва с тях дългосрочни партньорски отношения. Запознайте се с всички оферти на Любин тук!

Йоана Донковска е новия носител на титлата „Брокер на годината за 2019“ от Годишните на гради на Имоти.нет и освен това е част от класацията „Брокер на месеца“ за 11-и пореден път! Йоана не позволи на форсмажорните обстоятелства покрай пандемията да й попречат да работи за своите клиенти винаги мотивирано и професионално и високите резултати от нейния труд го доказват. Вижте всички оферти на Йоана тук!

Чавдара Георгиева е още една дама от екипа на Luximmo, която доказва постоянно своя професионализъм. Едно от наложените лица на имотния пазар в Бургас, тя традиционно бележи високи обороти по време на силните за района летни месеци, но не само. Чавдара се старае да гради и защитава репутацията си на професиоалист както в отдаването на имоти под наем, така и в продажбите на градски и ваканционни имоти. Вижте всички нейни оферти тук!

Светозар Димитров е един от най-опитните консултанти в офис Luximmo Варна и носител на наградата “Най-голям оборот от ваканционни имоти за 2019“. Той всяка година успява да реализира рекорден брой сделки по време на силния летен сезон, а част от неговото портфолио са емблематични сгради във Варна и близките курорти, сред които „Гранд Каравел“, „Албатрос“ и др. Вижте всички оферти на Светозар тук!

Христо Вълчев води уверено своя екип към върхови постижения и през юли. Съчетавайки ролите на ментор, мениджър и консултант, той използва натрупаната си експертиза, за да реализира сделки и да помага на новите попълнения в своя екип. Поддържайки богато портфолио от градски и ваканционни имоти, той лесно успява да бъде полезен при всеки вид търсене на своите клиенти. Вижте цялото му портфолио тук!

Диана Любенова е едно от разпознаваемите лица на Luximmo и един от консултантите с най-постоянен оборот в офис Luximmo „Витоша“. В портфолиото й ще откриете голямо разнообразие от офиси и търговски помещения, както и изискани жилищни имоти на предпочитани локации в София. Диана ще Ви посрещне с усмивка, ще бъде изчерпателна в отговорите на всеки Ваш въпрос и ще даде максимума от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Пловдив участва в тазмесечната класация в лицето на Мариана Стефанова. Когато опитът е съчетан с неспирно професионално развитие и адаптация към бързо променящите се условия на пазара, успехът е гарантиран и Мариана го доказва. Търпелива и внимателна с клиентите си, тя винаги намира бързо решение на всеки имотен казус в полза на хората, които са я избрали за свой личен брокер. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Николай Казаков е част от силния и утвърден екип на Luximmo на Южното Черноморие, а основният му приоритет е предлагането на качествени ваканционни имоти на български и чуждестранни купувачи. Той е мотивиран специалист, който държи на информираност и личен принос при обслужването на всеки един свой клиент. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Този месец конкуренцията между офисите ни в Бургас и Варна е ожесточена, а Красимир Йорданов е един от членовете на екипа ни в морската столица, който също спомогна за накланянето на везните на север. Той успя да реализира завиден брой сделки както на градския пазар във Варна, така и в близките курорти. Красимир подхожда с внимание и лично отношение към нуждите на своите клиенти, а те оценяват високо неговите усилия, доверявайки му се многократно. Вижте цялото портфолио на Красимир тук!

Камен Славов прави невиждан дебют в екипа на Luximmo! Той е част от нашия екип от три месеца и за трети пореден месец е част от класацията ни за най-високи търговски постижения! Най-новото попълнение в екипа на Силвия Гочева се доказва постоянно, трупа опит и портфолио и се радва на завидно клиентско доверие. Вижте всички негови оферти тук!

Кристина Георгиева е поредното доказателство за това, че целенасочените усилия за професионално и личностно развитие винаги се отплащат. Тя си заслужи място в класацията този месец с реализирани сделки както на имоти ново строителство, така и на завършени апартаменти. Адаптивна, информирана и търпелива, Кристина работи последователно и мотивирано, което винаги се цени от нейните клиенти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

В съревнованието на курортите този месец Банско също не отстъпва. Ева Джибина е професионалист, практикувал нелеката брокерска професия както на силно конкурентния столичен пазар, така и на специфичния и разнообразен пазар в района на най-предпочитания планински курорт на Балканите. Тя е мотивиран специалист, отдаден на професията си, който умело защитава ценностите на Luximmo. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Паолина Желязкова е носител на титлата „Най-добър нов брокер на 2019 година“ и е твърдо решена да продължи уверено професионалното си развитие в сферата на недвижимите имоти. В портфолиото й ще откриете страхотни имоти в Банско и регоина, подходящи за доходна инвестиция или уютен семеен дом, сгушен в красивия Пирин. Вижте всички нейни оферти тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти