Брокери на месец юли 2020

LUXIMMO

31.07.2020

Юли месец ни изнедана приятно с напълно възстановен пазар и рекорден обем сделки във всички краища на България. Три от офисите ни - Варна, Бургас и Банско бяха в постоянна конкуренция за най-голям брой реализирани сделки, което затвърди тенденцията на 2020 година за изключително силен ваканционен пазар, диктуван основно от български купувачи и от новия начин на работа "home office" на голяма част от хората. С радост Ви съобщаваме, че един от победители ни в класацията "Брокер на месеца" за втори пореден път има двуцифрен брой сделки, както и че отново имаме обем от сключени сделки с видео огледи. Благодарим Ви за доверието и оставаме тук, за да предоставим най-качественото и ефективно обслужване за Вашите имоти!

Любин Чаков получи отличие по време на Годишните награди на Имоти.нет – ексклузивният комплекс RuHouse, част от неговото портфолио, беше признат за „Имот на годината за 2019“. Любин успя да реализира сделки в RuHouse с голям брой клиенти, сред които някои от най-успелите спортисти на България, хора от обществения и културен живот. Любин винаги печели доверието им със своя доказан професионализъм и запазва с тях дългосрочни партньорски отношения. Запознайте се с всички оферти на Любин тук!

Йоана Донковска е новия носител на титлата „Брокер на годината за 2019“ от Годишните на гради на Имоти.нет и освен това е част от класацията „Брокер на месеца“ за 11-и пореден път! Йоана не позволи на форсмажорните обстоятелства покрай пандемията да й попречат да работи за своите клиенти винаги мотивирано и професионално и високите резултати от нейния труд го доказват. Вижте всички оферти на Йоана тук!

Чавдара Георгиева е още една дама от екипа на Luximmo, която доказва постоянно своя професионализъм. Едно от наложените лица на имотния пазар в Бургас, тя традиционно бележи високи обороти по време на силните за района летни месеци, но не само. Чавдара се старае да гради и защитава репутацията си на професиоалист както в отдаването на имоти под наем, така и в продажбите на градски и ваканционни имоти. Вижте всички нейни оферти тук!

Светозар Димитров е един от най-опитните консултанти в офис Luximmo Варна и носител на наградата “Най-голям оборот от ваканционни имоти за 2019“. Той всяка година успява да реализира рекорден брой сделки по време на силния летен сезон, а част от неговото портфолио са емблематични сгради във Варна и близките курорти, сред които „Гранд Каравел“, „Албатрос“ и др. Вижте всички оферти на Светозар тук!

Христо Вълчев води уверено своя екип към върхови постижения и през юли. Съчетавайки ролите на ментор, мениджър и консултант, той използва натрупаната си експертиза, за да реализира сделки и да помага на новите попълнения в своя екип. Поддържайки богато портфолио от градски и ваканционни имоти, той лесно успява да бъде полезен при всеки вид търсене на своите клиенти. Вижте цялото му портфолио тук!

Диана Любенова е едно от разпознаваемите лица на Luximmo и един от консултантите с най-постоянен оборот в офис Luximmo „Витоша“. В портфолиото й ще откриете голямо разнообразие от офиси и търговски помещения, както и изискани жилищни имоти на предпочитани локации в София. Диана ще Ви посрещне с усмивка, ще бъде изчерпателна в отговорите на всеки Ваш въпрос и ще даде максимума от себе си, за да намери най-подходящия дом за Вас и тези, които обичате. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Пловдив участва в тазмесечната класация в лицето на Мариана Стефанова. Когато опитът е съчетан с неспирно професионално развитие и адаптация към бързо променящите се условия на пазара, успехът е гарантиран и Мариана го доказва. Търпелива и внимателна с клиентите си, тя винаги намира бързо решение на всеки имотен казус в полза на хората, които са я избрали за свой личен брокер. Запознайте се с цялото й портфолио тук!

Николай Казаков е част от силния и утвърден екип на Luximmo на Южното Черноморие, а основният му приоритет е предлагането на качествени ваканционни имоти на български и чуждестранни купувачи. Той е мотивиран специалист, който държи на информираност и личен принос при обслужването на всеки един свой клиент. Запознайте се с цялото му портфолио тук!

Този месец конкуренцията между офисите ни в Бургас и Варна е ожесточена, а Красимир Йорданов е един от членовете на екипа ни в морската столица, който също спомогна за накланянето на везните на север. Той успя да реализира завиден брой сделки както на градския пазар във Варна, така и в близките курорти. Красимир подхожда с внимание и лично отношение към нуждите на своите клиенти, а те оценяват високо неговите усилия, доверявайки му се многократно. Вижте цялото портфолио на Красимир тук!

Камен Славов прави невиждан дебют в екипа на Luximmo! Той е част от нашия екип от три месеца и за трети пореден месец е част от класацията ни за най-високи търговски постижения! Най-новото попълнение в екипа на Силвия Гочева се доказва постоянно, трупа опит и портфолио и се радва на завидно клиентско доверие. Вижте всички негови оферти тук!

Кристина Георгиева е поредното доказателство за това, че целенасочените усилия за професионално и личностно развитие винаги се отплащат. Тя си заслужи място в класацията този месец с реализирани сделки както на имоти ново строителство, така и на завършени апартаменти. Адаптивна, информирана и търпелива, Кристина работи последователно и мотивирано, което винаги се цени от нейните клиенти. Разгледайте цялото й портфолио тук!

В съревнованието на курортите този месец Банско също не отстъпва. Ева Джибина е професионалист, практикувал нелеката брокерска професия както на силно конкурентния столичен пазар, така и на специфичния и разнообразен пазар в района на най-предпочитания планински курорт на Балканите. Тя е мотивиран специалист, отдаден на професията си, който умело защитава ценностите на Luximmo. Разгледайте всички нейни оферти тук!

Паолина Желязкова е носител на титлата „Най-добър нов брокер на 2019 година“ и е твърдо решена да продължи уверено професионалното си развитие в сферата на недвижимите имоти. В портфолиото й ще откриете страхотни имоти в Банско и регоина, подходящи за доходна инвестиция или уютен семеен дом, сгушен в красивия Пирин. Вижте всички нейни оферти тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти